19 Nisan 2024 Cuma

HAYIRLI OLSUN ISPARTA İŞTE İLK KÖY

HAYIRLI OLSUN ISPARTA İŞTE İLK KÖY

Isparta

Vali Şehmus Günaydın’ın köy ziyaretlerinde dile getirdiği,Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın köylerimizde de sıcak asfalt uygulamasına geçilsin talimatı ilimizde ilk kez merkeze bağlı Bozanönü köyünde başlatıldı.

Vali Şehmus Günaydın’ın köy ziyaretlerinde dile getirdiği,Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın köylerimizde de sıcak asfalt uygulamasına geçilsin talimatı ilimizde ilk kez merkeze bağlı Bozanönü köyünde başlatıldı.

Vali Günaydın Bozanönü köyünün Isparta ile bağlantısını sağlayan 5 km’lik yolda İl Özel İdaresince başlatılan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerinden bilgi aldı.

10 GÜNDE TAMAMLANACAK

Şantiye alanında bir açıklama yapan Vali Günaydın, “Isparta’da ilk defa bir grup köy yolunda sıcak asfalt uygulamasına başlıyoruz.Vilayetimiz için hayırlı olsun. Tabi bu konuda bize büyük destek veren Sayın Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok kısa bir süre içerisinde bütün grup yollarımızın sıcak asfalta dönmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu da tabi hem köylerimize ulaşım açısından hemde maliyet açısından bizlere büyük kolaylıklar ve faydalar sağlayacak. İlk uygulamaya bugün burada başladık inşallah 10 gün içinde de yolun açılışını yapmayı planlıyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Avcı

20 Ekim 2016 Perşembe 13:01

Siz ilk önce 2 aydır devam eden eğirdir aksu yolunu bitirinde ondan sonra yapın sıcak asfalt reklamınızı yol işler acısı rezalet böyle yol çalışması olmaz...karayolları yetkilileri neden denetlemiyor bu şirketleri

Aksulu

20 Ekim 2016 Perşembe 07:43

Siz daha ilce yollarini sicak asvalt yapmadan koylere mi basladiniz. Helal olsun. Vali bey koltugundan bi zahmet kalksinda egirdir aksu yolundan bugun yarin bi gitsin gelsin sadece. Baska birsey yapmasina hic gerek yok. Sadece gitsin gelsin tabi zahmet olur ama en azindan ilcesinide ziyaret etmis olur. Sizler bu yolu nasil ihale yapiyorsunuz. Tabi vatandasin arabasi onemli degil. Zamani onemli degil. Guvenligi onemli degil. Agil koy rampasi simdiden yama yapildi. Bumu mantik. Helal olsun.

yenişarlı

20 Ekim 2016 Perşembe 00:04

bozan önü köyü ısparta ya 15 dk Hiç zahmet olmazsa YENİŞARBADEMLİ -AKSU arasını bir gezin sıcağından geçtik soğuğuna da razıyız ANKARA ya gider gibi 3 saat sürüyor bu yol bırakın gösterişi yapılması gereken yerleri yapın öncelikle özel idareye bağlı YENİŞARBADEMLİ - AKSU arası yama çalışması bile baştan savma yapılıyor gerçi gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş seçim zamanı hatırlanan bir yerleşim yeri YENİŞAR ilçenin içi zaten suriye yi aratmıyor ne ayak kaldı ne ayakkabı ayağımızda

AKSU

19 Ekim 2016 Çarşamba 11:43

sayın yetkililer Isparta aksu ve sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar dan sonraki köylerin hali içler acısı heryer toz çamur asfalt diye bişey yok. bu köylerin muhtarları ne işe yarar karşınıza çıkmaya çekiniryorlar sanırım ben bi vatandaş olarak rica ediyorum sizlerden.

ıspartalı mustafa

19 Ekim 2016 Çarşamba 08:50

Sayın Valim Egirdir den başlaya Aksu ya Kadar olan kara yolu 3 aydır yapılıyor ama hala her taraf zift yollar darmadağın yoları mucurla yükseltip yol daralıyor tabanda 6 metre olan yol asfalt zeminde 5 metreye düşüyor lütfen taban genişlemesi yapılarak kullanım alanı genişlesin ilginize teşekkürler

DARIBUKU NE

18 Ekim 2016 Salı 23:16

DARIBUKU NDE ASFALT DEGIL YOL YOL YOK ASFALTI NERECAMI YOOK BIZI ADAM YERINE KOYN YOKK

Ispartalu

18 Ekim 2016 Salı 21:41

Sayin vali elinizi yusuf ziya ya da sürseniz de çünüre biraz asfalt yapsa

Emekli Öğretmen.

18 Ekim 2016 Salı 20:37

Eğirdir'e bağlı Bağacık köyü ile Sarıidris kasabası 5km.dir.Defalarca yetkili mercilere müracaat edilmesine rağmen hâla asfalt olmamıştır.Yetkililerden asfalt olmasını istiyoruz.

hüseyin acar

18 Ekim 2016 Salı 18:54

Acaba yenisarbademli de sicak asfalt zevkini yasayabilecekmi

SESIMIZI DUYUN ARTIK

18 Ekim 2016 Salı 15:39

SAYIN YETKILILER SIZ HİÇ YENISARBADEMLI SUTCULER YOLUNDA YOLCULUK YAPTINIZ MI MUCUR DİE TAS DOKMUSLER ASVALT DİE ZIFT. BIR ZAHMET KOLTUKTAN KALKINDA BIR GİDİN GELİN BAKIN YOLUN HALINE İÇLER ACISI . YAZIK BİZE ÇOK YAZIKKKK

Kazancakis

18 Ekim 2016 Salı 14:42

Tam bir show!...Gözlerimle görmesem, bu martavallara ben de inanacağım....Daha bayramda Kesme'ye gittim.1. Antalya çıkışı, Güzel Bağ'a kadar2. Konya çıkışı, Yeniköy'e kadar3. Isparta istikameti, Ayvalıpınar'a kadar.....Yol, yol değil, patates tarlası....Arayan yok, soran yok...Muhtar zaten köylüyü kafaya uydurmuş, hiç kimseden tık yok!....Vali oraya gitti mi bilmiyorum. Eğer gitmediyse bir uğrayıversin lütfen!....

KESME KÖYÜ

18 Ekim 2016 Salı 14:14

Sayın Valim Kesme Köyü yolu berbat... bırakın asfaltı yol bile yok neredeyse... patates tarlası gibi..yazık bu milletin parasına, arabasına..

Vatandaş

18 Ekim 2016 Salı 13:36

3 aydır aksu şütçüler yenişarbademli yolu çakİl asfalt yapamadılar hazır yolda bozdularAraçlarımız bittiİlgili kere duyurulur

Bozanönülü

18 Ekim 2016 Salı 13:15

Sayın valim o yol üzerinde bulunan kırma eleme tesisi civar bahçelere çok zarar veriyor.ekilip dikilemiyor ve üzüm bağları yeterince üzüm vermiyor.Ayrıca ağır tonajlı kamyonlar bu yapılan yola zarar vermez mi?vatandaşın ödediği vergilerden yapılan bu asfalta yazık olmaz mı?yapılan hizmet köyüme hayırlı olsun inşallah.

kesmeli

18 Ekim 2016 Salı 13:07

Sayın Valim Siz sütçüler kesme yolunu gördünüz mü orada asfalt bile yok bir görün halini

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR