20 Nisan 2024 Cumartesi

HAYDİ ISPARTA BU MAÇTA DESTEK OL

HAYDİ ISPARTA BU MAÇTA DESTEK OL

Isparta

Pembe-yeşilliler, lider Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak hem rövanşta gülmek hem de zirve yarışından kopmamak istiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 17.maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda karşılaşacak. Pazar günü Bucak İlçe Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Rahmi Fatih Ant, Eren Öksüzler, Ersin Azkaç ve Ali Rıza Tufan Çerçioğlu isimli hakemler yönetecek.

Pembe-yeşilliler, ilk yarıda mağlup olduğu rakibini yenerek hem rövanşta gülmek hem de zirve yarışından kopmamak istiyor. Pembe-yeşilliler, 33 puanla üçüncü sırada bulunurken, Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 38 puanla zirvede yer alıyor. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyor.

Haftanın diğer önemli karşılaşmasında şampiyonluk adaylarından Manavgat Belediyespor, Sökespor’u ağırlayacak. Kale Belediyespor, Aydınspor 1923 ile deplasmanda karşılaşacak. Kuşadasıspor, Ortaca Belediyespor’u ağırlayacak. Yatağanspor ise Tavas Birlikspor’u konuk ederken Didim Belediyespor ise Konyaaltı Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

İŞTE HAFTANIN PROGRAMI:

Bucak Belediye Oğuzhanspor-Davrazspor

Aydınspor 1923-Kale Belediyespor

Kuşadasıspor-Ortaca Belediyespor

Serinhisarspor-Kepez Belediyespor

Yatağanspor-Tavas Birlikspor

Konyaaltı Belediyespor-Didim Belediyespor

Manavgat Belediyespor-Sökespor

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adnan

09 Şubat 2019 Cumartesi 20:49

otobüs yok bişey yok kardeşim neyle destek olcaz yürüyerek mi gidelim arabası olan gelsin demiş ayıptır

Taraftar

09 Şubat 2019 Cumartesi 18:19

Haydi lsparta maça 150 kişilik kontenjan nasıl olcek otobüs yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR