29 Mart 2024 Cuma

Haydar Kemal Kurt’tan teşekkür mesajı

AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, 1 Kasım seçimlerinden çıkan memnun edici sonuç için teşekkür etti. Kurt, teşekkür mesajında, “Aziz Milletimize çok teşekkür ediyoruz. Siyaseti ustalıkla dizayn eden milletimiz kılı kırk yararak ileriye hiçbir sorun bırakmadan demokratik platformu çözümün adresi olarak tüm kesimlere göstermiştir. İstikrar ve güven ortamını sandıkta güçlü tek parti iktidarı ile tesisi ederek yarınlarımızı oluşturmuştur” dedi.

Isparta

Haydar Kemal Kurt’un teşekkür mesajı şu şekilde:

“Sevgili Hemşerilerim;

1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerini başarı ile gerçekleştirdik. Ülkemizin 13 yıllık istikrar ve güven dolu idaresinden sonra 7Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerinde çıkan tablo karamsarlık, kaosve güvensizlik duygularını ülkemize hakim kılmıştı. Yapılan koalisyon hükümeti kurma çalışmalarında muhalefet partilerinin milli menfaatleri dikkate almayan sorumsuz tavırları milletimizi karamsarlığa sevk etmiş, geleceğe ilişkin büyük umutlarımızı hüsrana uğratmış, demokratik mücadeleye yeğlenen kaos, terör ve istikrarsızlığa bel bağlayan iç ve dış odakların gerçek yüzleri ortayaçıkmıştı. Milletimizi yeniden tarihin kaybedenler listesine eklemekisteyenlerin gayretleri 1 Kasım 2015 günü boşa çıkarılmıştır. Aziz Milletimiz feraseti ile sandıkta tavrını koymuştur.

Milletimizin bu tavrından etkilenenleri bu günlerde iyicetakip edin. Bu sonuç milletimizin dost ve düşmanını ve yanlarında yer alan içve dış çevreleri de anlamanın ve tanımanın en bariz ayracı olacaktır. Bufotoğrafı hafızana iyice nakşet Aziz Milletim. İçeride en önemlisi 78 milyonvatandaşımızın bin yıllık kardeşliği tescillenmiştir. Bizi etnik ve inanç kökünde ayrıştırmaya kalkanlar cevabını milletimizin kararı ile hezimet olarak almışlardır.

Bu millet yapabileceğini göstermiştir. Evet, büyük devlet olacağımıza olan inanç perçinlenmiş ve dünyanın ilk on ekonomisinden birisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacaktır. Bu millet Ak Parti’nin 2023 hedeflerini benimsemiş ve tarih yolculuğunda zillet yerine şerefi, hüsran yerine zaferi tercih ettiğini sandıkta göstermiştir. Önümüzdeki 4 yıl 78 milyon için atılım yılları olacaktır.

Aziz Milletimize çok teşekkür ediyoruz. Siyaseti ustalıkla dizayn eden milletimiz kılı kırk yararak ileriye hiçbir sorun bırakmadan demokratik platformu çözümün adresi olarak tüm kesimlere göstermiştir. İstikrar ve güven ortamını sandıkta güçlü tek parti iktidarı ile tesisi ederek yarınlarımızı oluşturmuştur. Muhalefetin mızıkçı ve nazlı tavrına gerekenihtarı da göstererek ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutmalarını ikazetmiştir.

1 Kasım 2015 seçimlerinden çıkarılacak birçok sonuç vardır.En önemlisi, ülkenin egemenlik sahibi millet ilkesidir. Milletimiz ülkesine sahip çıkmıştır. Çok teşekkürler Azizi Milletim.

Yoğun ve zor seçim çalışmalarında ülkesini ve milletini selamete kavuşturma gayreti ile her türlü özverili çalışmasını gece-gündüz demeden Teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı binlerce teşekkürler.Özellikle Kadın ve Gençlik Kollarımızın fedakar mensupları kapı kapıçalışmaları ile milletimizin tercihinde etkili olmuşlardır. Yine Teşkilatımızdadaha önce yer alan mensuplarımız üstün gayretleri ile bizleri bu neticeyetaşımışlardır. İl ve İlçelerimizin ana kademeleri hep bizlerle birlikte olmuş ve bu zaferi oluşturmuşlardır. Çalışmaları ile tüm şehri dolduran, muhalefetisokağa çıkamaz hale getiren Teşkilatımıza sonsuz teşekkürler. Gönül isterdi ki Isparta’mızda 4-0 yapalım. Takdir karar verenleri en üstündeki Rabbimizin.İnanıyorum ki çalışma ve çabamızda eksiğimiz olmamıştır.

Sonuç Milletimize ve Isparta’mıza hayırlı ve uğurlu Olsun.Seçilen Kardeşlerimize başarılar dilerim.

Yapacak daha çok işimiz var. Durmak yok yola devam. Allah(C.C) yar ve yardımcımız olsun. Selam ve Dua ile…

Haydar Kemal Kurt                                                                                                                                                                        23.DönemIsparta Milletvekili

26.Dönem Isparta Milletvekili Adayı”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

04 Kasım 2015 Çarşamba 12:03

Yatsın kalksınlar Haydar beye ve mhp ye dua etsinler.Partinin oyunu en az yüzde on artırdılar.

olmazsa çay yaparız

04 Kasım 2015 Çarşamba 08:52

Durmak yok yola devam. bir daha yolsuzluk olursa mahkemeye gitmeyin, seçim sandığında her şey aklanıyormuş. bunu öğrendik. evrensel hukuk denildiğinde artık aklıma Org Kenan EVREN'in evreni geliyor. O dönem askeri mahkemeler ve devlet güvenlik mahkemesi vardı. şimdi yok, güvenlik te yok tabiki mahkemesi de yok. Öcalan bile şimdi bu durumdan fazlasıyla rahat ettirildi.

Mehmet GÖK

03 Kasım 2015 Salı 16:05

Seçim bir ay sonra olsaydı HAYDAR KEMAL KURT milletveki seçiliyordu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR