25 Nisan 2024 Perşembe

HAYATINI KAYBETTİ!

2 Aralık tarihinde Otogar kavşağı Petrol istasyonu önünde kaza yapan motosiklet sürücüsü yaşam savaşını kaybetti.

Isparta

 

Geçtiğimiz 2 Aralık tarihinde Belediye Petrol Ofisi önündebulunan kavşakta meydana gelen kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan 35yaşındaki motosiklet sürücüsü Zafer Bal, yaşam savaşını 20 gün sonra kaybetti.

Ahmet Kahraman Dolunay’ın kullandığı 32 E 0794 plakalıotomobil ile kavşakta motosikleti ile çarpışan Zafer Bal, ağır yaralı olarakhastaneye kaldırılmış burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin kanamasıteşhisi ile SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilmişti.

Kazadan bu yana yoğun bakıımda tutulan Zafer Bal’ıngeçtiğimiz gün yaşam savaşını kaybettiği haber verildi. Kozluçay köyündetoprağa verilen Zafer Bal’ın evli ve çocuksuz olduğu öğrenildi.

Ailenin kazadan sonra araç sürücüsü Ahmet KahramanDolunay’dan şikayetçi olduğu ve hukuk mücadelesi başlattığı haber verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Suna

18 Kasım 2015 Çarşamba 22:39

Rahmetli zafer bal'in esi isitme engeli yazmayi unutmusunuz tesekurler.

TÜNEL

27 Aralık 2014 Cumartesi 13:39

KOLÇELİK ÖZKANLARA KADAR TÜNEL- ALT- ÜST -GEÇİŞ- KELBEK KAVŞAK OLSAYDI HEM ÖLÜMLÜ KAZA OLMAZ HEMDE MADDİ HASAR OLMAZ YETKİLİLERE DUYRULUR ISPARTA ÇOK GEÇ KALMIŞ TRAFİK KARMAŞASINDA VALİ-BELEDİYE-EMNİYET BU KONULARI ELE ALMASI GEREKİR.AYRICA 142,CADDE VE DAVRAZ ÇEVRE YOLU 2032 KALDI DİYORLAR

Alt Alt

29 Aralık 2014 Pazartesi 03:05

Kazan Yalvaçta oluyor, Isparta Merkez değil.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR