26 Nisan 2024 Cuma

HAYALLERİNİZE UCUZA İNŞA EDİYORUZ

HAYALLERİNİZE UCUZA İNŞA EDİYORUZ

Isparta

Isparta’da kısa sürede adından sık sık söz ettiren Sarsılmaz Prefabrik Yapı Metal Sanayi Yüksek kalite standartlarında çelik konstrüksiyonlu yapılar, prefabrik yapılar, konteynerlar ve modüler çelik yapılarla ev sahibi olmak isteyenlerin bu hayallerini ucuza, hızlı şekilde, üstelik de depreme dayanıklı yapılar inşa ediyor.

30 yılı aşkın tecrübesi, alanında uzman profesyonel ekibi ile üretmekte olduğu prefabrik yapılara değer katmaya devam eden Sarsılmaz Prefabrik Yapı, Metal, İnşaat, Sanayi Ticaret Merkezi İşletme Sahibi Özkan Efe Cihanbeyi,  Estetik, konforlu aileniz ile güven içerisinde yaşayabileceğiniz geniş, ferah ve kullanışlı farklı tercihlerinize uygun seçenekler sunuyor.

Çelik Konstrüksiyon, Prefabrik Ev, Çelik Çatı, Fabrika, Besi alanı, Yapı İnşaat gibi alanlarda hizmet veren Sarsılmaz Prefabrik Yapı Metal Sanayi Ticaret Merkezi İşletme Sahibi Özkan Efe Cihanbeyi, Bir mekân içinde kullanıcılara göre işleysel, yapısal ve estetik ölçülere en uygun tasarımı sunmak için deneyimli profesyonel bir ekip ile çözüm odaklı çalışmalar yapıyor. 

ÇELİK KONSTRÜKSİYON’LU MODERN YAPILAR BİZİM İŞİMİZ

Müşterilerimizin İsteğinee özel projeler ve standart yapılar ile birlikte prefabrik ihtiyaçlarınız için çözümler üreten Sarsılmaz Prefabrik Yapı taleplerinizi değerlendirerek en uygun ve ekonomik çözümleri sizin adınıza üretiyor.

Standart bir evi aratmayan ve tüm özelliklere sahip olan Çelik Konstrüksiyon veya prefabrik evler, 30 günde konforlu bir ev sahibi olabiliyorsunuz.

Çelik Konstrüksiyon, Prefabrik Ev, Çelik Çatı, Fabrika, Besialanı, Yapı İnşaat gibi alanlarda hizmet veren Sarsılmaz Prefabrik Yapı Metal Sanayi Ticaret Merkezi anahtar teslim imalat yapıyor.

Son zamanlarda Çelik Konstrüksiyon, Prefabrik evlere ilginin giderek arttığını belirten Sarsılmaz Prefabrik İşletme Sahibi Özkan Efe Cihanbeyi, Konstrüksiyon, Prefabrik ev konut üreticisi firma olarak müşterilerine anahtar teslim konut imalatı yaptıklarını belirterek, kullanıcılar için önemli avantajlar taşıdığını söyledi.

SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM

Modern üretim tesislerinde sahip oldukları yenilikçi teknolojileri ile uluslararası standartlarda kaliteli malzeme kullanarak en uygun fiyatlandırma ile Çelik Konstrüksiyon, Prefabrik Ev, Çelik Çatı, Fabrika, Besialanı, Yapı İnşaatlarımız uzun ömürlü yapı sınıfında estetik tasarımda sıra dışı projeler hayata geçiriyoruz. Yapılarımız son derece konforlu uzun yıllar keyifle kullanacağınız tek katlı ve çift katlı hızlı üretimli, kolay kurulumlu evlerimizi ucuz ev fiyatları ile mutlu yaşamınız için Isparta halkının beğenisine sunuyoruz.” dedi.

EKONOMK, ESTETİK KONFORLU YAPILAR

Sarsılmaz Prefabrik Yapı olarak ayrıca ev, bağ, çiftlik konutlarının yanı sıra şantiye yapıları, ofisler, acil yerleşim üniteleri, eğitim ve sağlık binaları, askeri yapılar, konteynırlar, yaşam kabinleri İmalatı yaptıklarını aktaran Sarsılmaz Prefabrik İşletme Sahibi Özkan Efe Cihanbeyi,

Hayalindeki yaşam tarzınızı bulacakları yenilikçi tasarımlarla hemen ev sahibi olmak isteyenleri ofisimize kahve içmeye bekliyoruz.’dedi.

BİNA GÜÇLENDİRME BİZİM İŞİMİZ

Deforme olmuş ve günümüzün doğal afetlerine karşı yeterli gelmeyen betonarme ile çelik yapıların kolonlar, kirişler, rüzgâr bağlantıları, tabliye alanları gibi yapıların ana taşıyıcı kısımlarına kimyasallar ve çelik güçlendirme teknikleri uygulanmaktadır.

Çelik güçlendirme yapıldıktan sonra herhangi bir görüntü kaybı veya alan kaybı yaşanmamaktadır. Güçlendirme yapıldıktan sonra kolon ve kirişler aynı eski hali gibi görünmektedir. Statik hesaplamaları yapılmış çelik güçlendirmenin aşamalarını sizlere sunuyoruz.

Ekonomik, Estetik ve Konforlu Prefabrik Konutlar. Detaylı Bilgi ve Fiyat Almak İçin Yeni evinizin hem çok sağlam hem de çok estetik olmasını istiyorsanız, Hemen Bizimle İletişime Geçin!

İletişim

Özkan Efe Cihanbeyi

0552 331 84 42

Sedat Gül              

0542 512 42 33

Adres: İstiklal mahallesi 113 cadde no:60-a (EML KARŞISI VAKIF BANK ALTI)

Tel:0246 5003222

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mimar

18 Haziran 2020 Perşembe 09:57

Evlerin bazıları betonarme. Yanıltıcı foto koymayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR