29 Mart 2024 Cuma

HAYALDİ GERÇEK OLDU

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Isparta

AK PARTİ Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Sütçüler ilçesinin 40 yıllık hayali olan Melikler Köprüsü ile ilgili 4 Milyon TL ödenek çıkarttı. 


Köprünün yapımı için Vali Vahdettin Özkan geçtiğimiz günlerde Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile beraber Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la görüştüğünü dile getirerek ihalenin 2015 yılı içerisinde yapılacağını duyurmuştu.

Sütçüler Antalya arasındaki mesafeyi 40 km azaltacak projenin önemine değinen Vali Özkan,Melikler Köprüsü’nün turizm, tarım ve madencilik alanlarındaki faaliyetlere birçok fayda katacağını vurguladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fatıma

24 Aralık 2014 Çarşamba 21:06

çalışmadıkları doğru. bir hanım geliyor. o kadın vekil adayımız yıllarca sdü ye renk kattı. şimdi ak partimize renk katacak. birinci sıra olacak inşaaalaaah. her iki vekilin birşey yapmadığını her fırsatta ifade ediyor. bayanlar olarak bayan vekil istiyoruz

ulubatlı

25 Aralık 2014 Perşembe 18:34

bu millet vekilleri adamlarını resmi yerlere hastane gibi yerlere müdür . müdüryard. atamakla mesgulken ıspartaya hizmet mi he hehe sinirden gülüyorum bide hükümet millet vekili oy zamanı verinnn oyunuzu ne diyeyimmmmm

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR