28 Mart 2024 Perşembe

Hastane yolu çile dolu

Hastane yolu çile dolu

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Devlet Hastanesi Şubat ayında yeni yerine taşınarak modern bir binada hastalaraşifa dağıtmaya başladı. Son derece modern bir şekilde inşa edilerek Yalvaçhalkına teslim edilen binada konfor oldukça iyi. Gel gelelim hastaneye ulaşımısağlayan yollar bu sayılanlara tam bir tezat oluşturuyor.

 

 BELEDİYE 300 METRELİK BÖLÜMÜ YAPMAKTANACİZ Mİ?

  Abacılar Mahallesi istikametindenTEDAŞ Şefliği yanından hastaneye çıkan yol geçen yıldan bu yana stabilizeolarak duruyor. Asfalt çalışması yolun oturması için bekletildi. Kış mevsimigeçti, havalar ısındı ancak belediyeden bu konuda en ufak bir hareket yok.Özellikle hastane çalışanları şu ana kadar belediye yönetimine bu konuylailgili şikayetlerini dile getirmişler ve asfalt yapılması talebindebulunmuşlar. Belediyenin verdiği cevap ise ‘Asfaltımız yok’ olmuş.

ASFALT YOKSA TAŞ DÖŞEYİN

    Hastane yolunun çok önemli bir yololduğunu ve yapımının ertelenmesi için hiç bir bahanenin geçerli olamayacağınıdile getiren vatandaşlar, ‘Bu yolu ha bugün, ha yarın diyerek yapımınıertelemek doğru bir yaklaşım değil. Belediyede asfalt yok demek de yanlış. Hadionu da geçtik asfaltın yoksa kilit parke taşı döşeyeceksin. Bu yoldan ambulanshasta, yaralı taşıyor. Belediye bir an evvel bunu yapmalıdır’ sözleri ileisteklerini ifade ettiler.

YARALI ARKADA BEN ÖNDE ÖLDÜM

     İsminin açıklanmasını istemeyen birambulans şoförü de yol ile ilgili şikayetlerini dile getirirken ‘Geçtiğimizgünlerde bir kırık vakası olan yaralıyı hastaneye getiriyordum. Yolun obölümüne geldiğimde aracı 1. Vitese alarak oldukça yavaş seyir etmeme rağmenyaralı yine de sarsıldı ve acı içinde kıvrandı. Bu yolun biran evvel yapılmasışart’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yorumcu

08 Temmuz 2014 Salı 17:16

iş bilenler yapsaydı hastanenın adını kesin annesinin adını koyardı babasının malı ya bilmem anlatabidim mi gec olsun güç olmasın

Gencc

08 Temmuz 2014 Salı 14:04

O yol hastane açılmadan yapılmalıydı. Oy avcılığı yapmak için alelacele bakan getirtip açılış yaparsan vatandaş böyle mağdur olur işte..

selim

08 Temmuz 2014 Salı 12:33

önce hastanenin yolu yolu yapılır sonra hastane işi bilmeyenler hastane yaparsa böyle olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR