19 Nisan 2024 Cuma

HASTA YAKINLARINI TEK TEK ARADI

ISPARTA Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, hastanede ameliyat sonrası mağdur olduklarını belirten hasta yakınlarını tek tek arayarak konunun takipçisi olacağını söyledi.

Isparta

ISPARTA Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'nde ameliyat olanbir çok hasta taburcu edildikten sonra tekrar rahatsızlanınca özel hastanelere başvurmuş ve hasta yakınları bu duruma isyan etmişti. Bugün haber sitelerindede yer alan haberden sonra Hastane Yönecisi Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, hasta yakınlarını tek tek ayarak özel ilgilendi. Hasta yakınlarından Servet Şan açıklamasında ise; "Bu tatsız olay karşısında yeni bilgisi olan Başhekim Hüseyin bey bana ulaşarak konu üzerinde araştırma yapılacak, Üzgünüm dedi. Konu üzerindeki hassasiyetini samimi bir şekilde dile getirdi.Teşekkür ederiz"dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akkaya

31 Ocak 2015 Cumartesi 18:18

Nedeni belli çivi meselesi birgün bu hastaların ahı çıkacaktır.

Personel

31 Ocak 2015 Cumartesi 18:10

İyi insan olmak ayrı bir konu, iyi yönetici olmak ayrı bir konu.Yöneticiliğini henüz görmedik. Bakalım Hastaneye neler yapacak. Gidenleri aratacak mı?

mustafa adıgüzel

31 Ocak 2015 Cumartesi 17:07

kendinden hep övgüyle bahsedilen bir yonetici.. yolu acik olsun. hastanedeki hastalara bile ziyarete gidiyormus duyuyoruz. Gonulden calisiyo gostermelik degil. Helal olsun...

VATANDAS

31 Ocak 2015 Cumartesi 22:03

GÖREVI HASTALARI ZIYARETE GITMEK DEGIL , ISI EHLINE TEVDI ETMEK ! AKSULU YASLI BIR AMCADA DEVLET HASTANESINDE ORTAPEDIDE AMELIYAT OLDU ! O ZAMANDAN BERI HEM ÖZEL HASTANEDE YATTI , SU ANDADA TIB´TA YATIYOR !

Hastane

31 Ocak 2015 Cumartesi 16:33

Bu kadarda abartılacak bir iş mi yapmış bu yönetici. Bu haberden bomba 32 nin nasıl haberi olmuş aslında bunu da araştırmak lazım.

ahmet yücel

31 Ocak 2015 Cumartesi 14:34

yok mağdurdu yok şuydu yok buydu ama konunun özü nedir ne değildir bilen yok. yoksa kişi cilama haberi olmasın.önceki günlerde vasıfsız birini patron diye lanse edildiği gibi

ali güler

31 Ocak 2015 Cumartesi 10:30

Dr beyle hic tanismadim ama bir insan icin herkes mi iyi konusur yolu acik olsun bu mesleginden once de canla basla calisirmis hala da oyle allah dogru yoldan ayirmasin digerleri gibi degilmis doktor bey cok iyi duyuyoruz.....

memurum net

30 Ocak 2015 Cuma 23:13

hüseyin bey dobra bir insandır kendisi güleryüzlü personelinden selamını esirgemeyen bir bir kişidir fakat yukarı resim pek bir asabi çıkmış görünüşü hiçte öyle değildir resimi acilen değiştirip gülen bir resmini koyun :)

Çalışan

30 Ocak 2015 Cuma 21:55

isteyen istediği yere gidebilir muayene olabilir ameliyat olabilir. Ben o serviste çalışıyorum hiç tatsız bir olayla karşılaşmadım hastalar ameliyat olacak tam ameliyat masasında karar değiştiriyor doktorun suçu ne. ? Tatsız bir olay falanda olmadı sallamayın.

vatandaş

30 Ocak 2015 Cuma 21:55

duyduğumu değil gördüğümü söylerim. Allah için hüseyin bey ve ekibi durmaksızın çalışıyor.Allah yardımcıları olsun.

Ahmet

30 Ocak 2015 Cuma 21:36

Dr bey i daha yeni tanıyacaksınız. 10 numara idarecidir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR