19 Nisan 2024 Cuma

HARİKASINIZ ÇOCUKLAR

HARİKASINIZ ÇOCUKLAR

Eğitim

Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri, harçlıklarından 1 ay boyunca biriktirdikleri paraları Yedişehitler Ortaokulu ve İlkokulu'da okuyaz babalarını kaybetmiş ve yardıma çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla okul müdürüne teslim etti.

Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Ali Ertunç Atlı, düzenlemiş oldukları "Her sınıfın bir öksüz kardeşi olsun" projesi ile harçlıklarından 1 ay boyunca biriktirdikleri paraları Yedişehitler Ortaokulu ve İlkokulu'da babalarını kaybetmiş öksüz çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla, çocukların ailesine ulaştırmaları için Yedişehitler okul müdürüne teslim ettiler. Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu Müdürü Vejdi Çetiner'in de katılımı ile gerçekleşen görüşmede, iyi, eğitimli bireyler yetiştirebiliriz ama vicdan sahibi, empati kurabilen bireyler yetiştirmek, toplumumuzu daha da ileri götüreceği düşüncesi ile bu tür sosyal projelere okullarımızda daha fazla yer verilmesi gerektiği önemle vurgulandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MÜDÜR

21 Kasım 2018 Çarşamba 11:11

Olumlu Değerlendirmelere teşekkür ediyorum. Olumsuz eleştirilerde de velilerimiz buyursun gelsinler sorunu değerlendirelim birlikte çözelim. Okul, Öğrenciler HEPİMİZİN.

Falanca

21 Kasım 2018 Çarşamba 08:21

Aferim ne ya ....Biraz tahsil lütfen

Öğrenci velisi Gökhan

21 Kasım 2018 Çarşamba 01:04

Okul müdürü Vejdi Çetiner bu sosyal dayanışmada verdiği destekten ve ön ayak olmasından dolayı Teşekkür ederiz. 4/G Öğretmeni Ali Ertunç ATLI ya çocuklarımızı sadece eğitmekle kalmayıp okuttuğu kitabdaki örnek davranışı evlatlarımıza sadece anlatmakla yetinmeyip uygulamaya geçirdiği ve çocuklarımıza sosyal dayanışma ve kardeşlik yardımseverlik.paylaşmayı ve insanlığı öğrettiği ve Topluma örnek bireyler yetiştirdiği için çok Teşekkürler.

Müfettiş

20 Kasım 2018 Salı 23:56

Hafız ibrahim Demiralay Isparta'da eğitim öğretim çocukların davranışı yönetim kadrosu ile ısparta dailk 3 te okuldur çamur atmayın saygı duyun arkadaş...

Veli

20 Kasım 2018 Salı 23:52

Helal olsun müdür bey ali hoca ve sınıfındaki çocuklara örnek davranışın çoğalıp çevrelerini görmesini sağlayan hocalara

Veli

20 Kasım 2018 Salı 22:53

Okulu pislik ****ürüyor birazda okulla ilgilense müdür

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR