26 Nisan 2024 Cuma

HARCANAN PARADAN HABERİ YOK

HARCANAN PARADAN HABERİ YOK

Isparta

Belediye eski Başkanı Hasan Balaman döneminde birçok spelükasyonlara konu olan Atatürk Stadyumunun kaldırılması ve yerine yaşam merkezi yapılması Belediye Başkanı Günaydın'ın da gündeminde.

Geçtiğimiz aylar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Gevrek, Atatürk Stadı’nın işlevsel hale getirilmesi ve modern bir yapıya kavuşması için yenileme çalışması yapılarak, projenin hazırlandığı dosyanın sonbaharda Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gönderilmişti.

Proje 1 Milyon 500 Bin TL gibi bir para ile yapıma başlandı.Bu kadar masraf harcanan stadyumun Günaydın, son durumundan habersiz olduğu aşağıdaki açıklamada görülüyor.

İŞTE AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk Stadyumu’nun şehir dışına taşınarak, mevcut yerine yaşam alanı yapılması gerektiğini savundu. Günaydın, “Sayın Valimiz ve siyasiler bu dediğimi dikkate alsınlar”dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’ya yapılacak Spor Fabrikası projesi için 6 Mart Spor Salonu’nu yıkmak yerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan fark bir yer istemişti.Günaydın, bu teklife yeni bir teklifle karşılık verdi. Günaydın, spor alanlarının artık şehir dışlarına taşınması gerektiğini bildirdi.

STADI KALDIRALIM ORAYI PARK ALANI YAPALIM

Mevcut stadın kaldırılması gerektiğini ifade eden Günaydın,‘’O alanda yeşil bir alanımız yok. Şehirlerde statlar da dışarı taşınmaya başlandı. Biz de stadımızı dışarıya taşıyalım. Oraya güzel bir yaşam parkı koyalım. Altına da 1000 otopark koyalım.

BU PROJEM DİKKATE ALINMALI

Önce valiliğimiz ve siyasilerimiz bu projeyi dikkate alsınlar. Zaten istasyon tarafında ağaçlandıracak bölgemiz yok. Oraya yaşamalanları kuralım. Belki oranın içine de gölet kurabiliriz. Belki kentsel dönüşümde orası da yıkılabilir. Orayı yıkıp yeni bina yapmamaları lazım. Şehrin merkezinde yerleşmeler yanlış. Sayın Valimiz ve siyasiler bu dediğimi duysun.Benden orayı istemeleri değil benim orayı istemem doğrudur’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

davrazlı

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:31

hasan balaman , yusuf ziya günaydın salih serçe, zeynep günyaydın ısparta için bir şanstır. parti yönetimine sesleniyorum lütfen bu isimleri milletvekili adayı gösterinn

Personel

04 Kasım 2014 Salı 17:46

Bir ak partili olaraktan başkanın bu projesine vekillerden destek bekliyorum.şehri genişletme açısında güzel bir düşünce.

Horul Horul Uyuyun

04 Kasım 2014 Salı 15:05

Arkadaslar hic merak etmeyin, yakinda o stadin yerini Toki'ye verirler, Toki sehir disina yeni bir stad insa eder; soyle afillisinden, milletin gozunu boyayacak cinsten, mevcut stadin oldugu yere de PARK iSTASYON KONUTLARI diye gokdelenler insaa eder TOKI'nin isi ihale edecegi bir muteahhit (TORUNLAR, ALI AGAOGLU gibi. Hatta TOKI ihaleyi katkarsiligi yapar, muteahhitler katlarin parasini verir dairelerin degerini dusuk gostererek. olacagi budur. Gecmis olsun. iyi uykular.

bbbb

04 Kasım 2014 Salı 13:11

Yusuf la hasanın arasında fark var hasan Isparta spora elinden geleni yapdı yusufda Isparta sporu bitirdi eskiden pazar günleri stadyumun orası maça gelenlerle dolar taşardı seyyar satıcılar para kazanırsı spor sevenler maça gelir o günün tadını çıkarırdı sosyal faaliyetini giderirdi ıspartada ailelerin birlikde vakit geçirecek tesisler alanlar yok mesele bir hayvanat bahçesi yok sadece piknik alanları onun haricinde hiçbirşey yok örneğin istanbulda vatandaşlar tatilin nasıl geçdiğini anlayamıyo

Isparta sevdalısı

04 Kasım 2014 Salı 10:52

Y.Ziya Günaydın başkan ve ailesi ve ekibi,var gücüyle Isparta için çalışıyor, atıl bulunan bir alan şehre kazandırılmak için çalışılınıyor, ne var bunda? Yusuf ziya günaydın, dilek günaydın, zeynep günaydın 1. ve 2.ateşgül, hasan balaman, salih serçe bu kentin değerleridir, bu isimler ısparta için bir kazanımdır. Kamu kaynakları tasarrufta zirve yaptı, imar full time çalışıyor hizmet için, kimsenin işi beklemiyor, kuleler dikildi ıspartamıza , çarşamba pazarı gibi mühendislik harikası var vs

Fb

04 Kasım 2014 Salı 08:21

İki isim birbirine ne kadar da yakışmış, bu iki ismi Yanyana görmek ne güzel

vatandas

03 Kasım 2014 Pazartesi 22:03

bu projeye 1 milyon 500 bin tl para ile başlandığını yazan bomba32 peki şimdiye kadar ne kadar harcama yapılmış? zararın neresinden dönülse kârdır. şehrin orta yerinde işe yaramayan bir stadyuma bu kadar yatırım yapılacağına daha modern yeni bir stad yapılsın. bu alan atıl olmaktan kurtarılsın. şehrimize kazandırılsın.

32 gençlik

03 Kasım 2014 Pazartesi 21:09

dağlı kimsin len sen ıspartaspora laf atıyon o ilin takımı o ilin namusudur.sende ar namus yok böyle konuşuyon..sen git yaşa burdurda stadı yıktırmayız ESKİ AÇIK 32 GENÇLİK..akıllı ol.

dağlı

03 Kasım 2014 Pazartesi 20:47

Farkı var.Ne diyor başkan,Stadyumu başka yere taşıyalım, yerine park yapalım. Ne güzel teklif.Şimdi ben soruyorum,Bu teklifin neresi kime battı,Stadyum hemen vakit geçirilmeden yıkılmalı ve burası vatandaşa spor için yeniden düzenlenmeli.Ispartanın stadyuma ihtiyacı yok.Takım varsa gitsin Burdur'da oynasınlar.Üfürükten takımlar için stadyum yapmaya gerek yok.

barbaros32

03 Kasım 2014 Pazartesi 19:53

ya arkadaş bu projeye başlanacak sonra olacak sana biteremediğiniz yüz karası ITKM binası gibi atıl bir yapı önce siz yarım kalan ve ıspartanın umutlarını gömdüğünüz bu yeri bitirin kara havacılık okulu gelince uğrayacak bir mekanları olsun yüz karası olmayında önce bitmeyeni bitirin

can oğul

03 Kasım 2014 Pazartesi 19:46

Bence ıspartaya yaraşır belediye hizmet binası yapsın sayın günaydın ayrıca ne hikmetse nerde hazine, kamu malı var orda gözü var.Özel idarenin yerini halletti şimdi stadyum kaldı.Isparta oteli olsun,Belediye işhanı olsun,halı sarayı olsun asıl hantal şehrin dokusunu bozan yapılar. Buralarda proje yapsın başkanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR