28 Mart 2024 Perşembe

HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ YOK ARTIK !

HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ YOK ARTIK !

Isparta

Isparta ili Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Göksöğüt Köyündeyalnız başına yaşayan Fatma Kazancı yaklaşık 6 aydır içme suyu sıkıntısı yaşıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Göksöğüt Köyünde yalnız yaşayan Fatma Kazancı (55) aylardır yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için müracaat etmediği yer kalmadı. Yalnız yaşayan Fatma Kazancı Köy Muhtarı, Şarkikaraağaç Kaymakamlığı  rağmen herhangi bir çözüm bulamadı.

Yalnız yaşayan Fatma Kazancı aylardır yaşadıkları içme suyu sıkıntısını yeniden gündeme getirerek artık bir çözüm yolunun bulunmasını istedi.

6 aydır yaşanan içme suyu sorunu için çalmadığı kapıkalmadı. Fakat yetkili mercilerden hiçbir çözüm bulamadı.

“Kazancı, Mayıs ayından bu yana su sorunumuz var.Bahçemizdeki tulumba suyu ile ihtiyaçlarını karşıladığını, Yemeğini, çayını,çamaşırlarını, İçme suyumuzu, abdestimizi, her türlü ihtiyaçlarımızı bu bahçedeki sondajlı sulardan karşılıyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Kendi ihtiyaçlarımızı karşılayamaz durumdayım.

Aylardan beri su sıkıntısını yaşadığını iddia eden Fatma Kazancı bu sorunun giderilmesi için yetkililerden yardım beklediğini söyledi.

haber : F. Demirtaş

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hüseyin

08 Kasım 2016 Salı 08:56

3 yıl evvel gölbaşı köyümüzde yaşadı bu sıkıntıyı 3 ay köye su gelmedi tedaş elektriği kesti. O zamanın muhtarı Ş.A köyün parasını yemiş elektirği suyu ödememiş bütün köylü onun cezasını çekti kimse sesimizi duymadı sonunda Allah razı olsun özel idare elektrik paneli kurdu bedaeve elektrikle su çıktı da köyümüz gün yüzü gördü.

x y

07 Kasım 2016 Pazartesi 21:36

bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum bomba32. duyarli oldugunuz icin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR