25 Nisan 2024 Perşembe

HALKIN VALİSİNE SEVGİ SELİ PANKARTLI KARŞILAMA

HALKIN VALİSİNE SEVGİ SELİ PANKARTLI KARŞILAMA

Isparta

Vali Şehmus Günaydın ilçe ziyaretlerinde bugün Gelendost ilçemiz ve Avşar, Yenice ve Akdağ köylerini ziyaret etti.

 

Vali Şehmus Günaydın, ilk olarak Gelendost Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Günaydın, Kaymakam İbrahim Şenkol'dan ilçe hakkında bilgi aldı. Gelendost Belediyesi, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek görevlilerden bilgi alan Vali Günaydın kurum ziyaretlerinin ardından mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

 

Vali Günaydın, "Isparta'da göreve başladığımdan beri ilçelerimizi ziyaret ederek orada görev yapan arkadaşlarımızla, muhtarlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Toplantıları yapma amacımız burada sizleri dinlemek, yaşamış olduğunuz sorunları sizlerden duymak ve hep beraber çözüm aramak" dedi.

 

Toplantıda muhtarlar Vali Günaydın'a talep ve önerilerini iletti. Vali Günaydın iletilen taleplerin çözümü konusunda beraberindeki yetkililere talimat verdi.


Muhtarlar toplantısının ardından Vali Şehmus Günaydın, İlGenel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan,İl Özel İdaresi yetkilileri ve ilgili daire müdürleriyle birlikte Avşar, YeniceVe Akdağ köylerini ziyaret etti.











YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR