25 Nisan 2024 Perşembe

HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Isparta

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i kalabalık bir heyetle ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, Başdeğirmen’e başarı diledi, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Başkan Baldrğirmen de Halk Otobüsleri Kooperatifi ile yakın ve samimi diyalog içinde olacaklarını söyledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kafa yoran 3

19 Nisan 2019 Cuma 21:18

Sevgili otobüsçüler, bir makama giderken kurumu temsilen başkan ve üç beş kişi ile gidilir. Köy düğününe gider gibi otobüsü doldurup belediye basar gibi ziyarete gidilmez. Adam sizi nezaketen karşılmış neden gittiğiniz makamı zor duruma düşürüyorsunuz. Biraz nezaket.

gariban

19 Nisan 2019 Cuma 14:25

Ziyarette otobüs fiyatlarının çok yüksek olduğu konuşuldu mu acaba? Öğrenci kafede 25 kuruşluk çayı 5 liraya içer, otobüse 1 lira vermemek için akşama kadar otostop çeker, evine bir ekmek fazla ****ürmek için bugün de halk otobüsüne binmeyivereyim bee az daha yürüsem bişey olmaz heralde diyen işçi kardeşim 2 buçuk liraya binemez. Adaletli olmak lazım, öğrenci bir liraya biniyorda parası olmadığı içinmi hayır karılarla kızlarla sabaha kadar kafedeler, onlara apart 500 değil 2 bin lira olması lazım

haramzade kalmasın

19 Nisan 2019 Cuma 14:02

sayın başkanım isparta belediyesinde de bolu belediyesine benzer çalışmadan maaş alanlar varsa tespit edin.hepsinin hışgasını çıkarın ispartalı ya duyurun.bu bedavacı yavşaklara hesap sorun.

doğu kampüsü

19 Nisan 2019 Cuma 13:08

batıda sürekli otobüse binilebilirken doğuda kapalı durak dolmadan otobüs kaldırmıyorlar, aşırı kalabalığa rağmen orda park halinde 5 körüklü otobüs varken çarşıdan yeni gelen normal otobüs geliyor. bu yüzden çok fazla bekletiyorlar

YUHH YUHH YUHH

19 Nisan 2019 Cuma 12:46

Almışsın başkan sağına soluna yalaka adamları bunlar aç karga dikkat et gözünü oymasınlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR