19 Nisan 2024 Cuma

HALİNE ŞÜKRET ISPARTA

HALİNE ŞÜKRET ISPARTA

Isparta

Burdur’da etkili olan kar yağışı dolayısıyla Valilik il merkezinde okulları tatil etmedi. Isparta ile aynı yoğunlukta kar yağışı yaşayan Burdur’da veliler tepki gösterdi. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ise öğrencilileri tehlikeye atmamak adına okulların öğleden sonra tatil etti.

Burdur’da oldukça etkili olan kar yağışı nedeni ile öğle saatlerinde Burdur Valiliğinden açıklama geldi ve taşımalı eğitim ile Bucak’ta öğleden sonra okullar tatil edildi.

Komşu il Isparta’da öğleden sonra okullar Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından tatil edilirken, bu beklenti Burdur merkezde okuyan öğrencilerin hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Hal böyle olunca birçok veli yazdıkları yazılarla sosyal medyadan tepkilerini gösterirken, öğrenciler de butür caps’lerle mesajlarını ilettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAN BALCI

12 Ocak 2017 Perşembe 00:30

Burdur belediye başkanı sayın ALİ ORKUN ERCENGIZ İ COK iyi tanıyan biri olarak çok başarılı çalışkan ve dürüst birisidir.Basarılar nin devamı dilerim.saygılarımla.

Mustafa Sarioglan

10 Ocak 2017 Salı 17:10

ARTIK TATİL YAP, BIKTIK USANDIK!ALIN BUDA BENDEN SİZE AKROSTİŞ ŞİİR;V-ersen bize 3gün tatilA-çsan kalbimizde, gün yarim,L-ütfen demeye gerek mi var Valim?İ-stiyorsan durma hemen evet de VALİM!

son söz

10 Ocak 2017 Salı 16:50

hiç bişey sağlıktan daha önemli değil Vali bunu unutma!!!

Ayşegül

10 Ocak 2017 Salı 16:22

Ambulanslar sürekli sirenler hasta taşıyorlar büyük bir kaza mı var

Ali Veli

10 Ocak 2017 Salı 16:18

Geçen hafta Cuma günü yoğun kar yağdığı halde okullar tatil edilmemişti.Ve o gün öğrenciler okula gelmemişti.Öğrenciler ve veliler isyan etmişti bu duruma.Şimdi çok daha fazla kar var ve gece buza çekecek hava.Buna rağmen okullar tatil edilmezse çarşamba günü,inanın okullarda öğrenci bulamazsınız.Kimse çocuğunu okula göndermez 40 cm kar var Ispartada.

Veli

10 Ocak 2017 Salı 15:59

Burdurdan bizi ilgilendirmez burdurdan daha fazla buraya yağdı bikere ve ayrıca yarın okul olursa izdiham yaklaşır...KONUŞMA SONU

Bizim okul tatil

10 Ocak 2017 Salı 15:33

Süper caps. ...☺☺☺☺

Veli

10 Ocak 2017 Salı 15:22

Ne yani Burdur yapmıyor diye Burası da mı tatil olmasın.Göstere göstere kar geliyorum dedi.Uyarı üstüne uyarı yapıldı.Buna rağmen sabahın köründe değil karanlığında millet sokağa döküldü.Kent yönetimleri demek ki iyi çalışmıyor.Yarın Ispartada okullar tatil olmazsa bakın siz gümbürtüye.

Halktan biri

10 Ocak 2017 Salı 15:16

Ne yapalım yani boynumuzu büküp bekleyemeyecegimize ****e orası burdur burası isparta bizi ilgilendirmez biz tatil isteriz

magdur

10 Ocak 2017 Salı 15:10

Ne sukredimcem be cuma gunu bize çektirdikleri hala aklimda

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR