26 Nisan 2024 Cuma

HALIKENT 5 YIL ARADAN SONRA ORTAOKULUNA KAVUŞTU

HALIKENT 5 YIL ARADAN SONRA ORTAOKULUNA KAVUŞTU

Isparta

Vali Şehmus Günaydın’ın devreye girmesinden sonra atıl bekleyen binanın yıkılması ve yenisinin yapılması süreçlerinin yaşandığı Halıkent’te ortaokul sevinci yaşanıyor. 5 yıldır ortaokulu olmayan Halıkent’te ortaokul bu dönem itibariyle eğitim ve öğretime başladı. Okulun kurucu müdürlüğüne de camianın başarılı isimlerinden Tarık Ayyıldız getirildi.

İlk yılında 450 öğrenci nüfusuna ulaşan Halıkent Ortaokulu’nda 5. Sınıflarda 6, 6. Sınıflarda 5, 7.sınıflarda 3, 8.sınıflarda 2 şube bulunuyor. 33 öğretmen ve 2 müdür yardımcısının görev yaptığı Halıkent Ortaokulu’nun fiziki imkanları da oldukça zengin. Halıkent Ortaokulu’nda özürlü öğrenci ve öğretmenlere yönelik asansör bulunuyor. Okul bahçesinde de kapalı  spor salonu mevcut.

Halıkent Ortaokulu, sınava hazırlanan öğrencilerine yönelik destekleme kursu da düzenliyor. Hafta sonları düzenlenen destekleme kursuna 290 öğrenci katılıyor.

Halıkent Ortaokulu’nu iddialı yapan en önemli özelliği ise veli ilgisi. İlk veli toplantısına 450 veliden 270’nin katılması okul yönetimini sevindirdi. 16 Ekim’de yapılacak okul aile birliği başkanlığı seçimi için ise 2 grubun yönetime talip olduğu, okulda demokratik bir  seçim hazırlığına başlandığı edinilen bilgiler arasında.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Öğrenci velisi

05 Ekim 2018 Cuma 21:41

Alaybey ilköğretim okulunada bekleriz ansızın birden habersizce...okulun bahçesinin renkleri ayaklarınızı yerden kesecek bu güzellik karşısında binaya girmeye vaktiniz olmayacak.binaya girseniz sizi öyle güzel bir koku karşılayacak ki hemen anlayacaksınız burası tuvalet mi diye gerisi çorap söküğü gibi gelir.okulumuzu gördükten sonra siz bile çocuğunuzu bu okula göndermek isteyeceksiniz...

Alper

05 Ekim 2018 Cuma 19:22

Hayırlı, uğurlu olsun.

FUAT

05 Ekim 2018 Cuma 09:28

EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKÜR EDERİM.

ayazmanalı

05 Ekim 2018 Cuma 00:35

iki çocuğumda o okula gidiyor daha bir kere hayvanlar rahatsız etti demediler ben iki ayaklılardan daha çok korkuyorum sapığı uyuşturucu satıcısı sadisti 4 ayaklı dostlardan zarar gelmez bence

kadir aktaş

04 Ekim 2018 Perşembe 23:02

Isparta'nın sokakları köpekten yürünmez oldu belediye salıyor galiba köpekleri.köpeklerden insanlar gece sokağa çıkamaz oldu valimiz müdahale etse iyi olur.

halikent sakini

04 Ekim 2018 Perşembe 19:02

keşke herkes valimiz gibi özverili calissa. sabahlari halikentteki her iki okulun orada da onlarca kopek oluyor. cocuklarimiz korkuyor. rahatca okula gidemiyorlar.

Zafer mahalle cemaati

04 Ekim 2018 Perşembe 18:53

Sayin Valimizden Zafer Mahallesine de orta okul istedigimizi Aziziye Camisii Cuma namazi cıkışında belirtmistik. Yer (arazi) sorunu oldugunu belirtmişti. Yer sorununu syn Valimiz ve yetkililer, hükümetimiz çözüme kavuştursun, mahalleli olarak imece usulü ile biz Zafer Mahallesine Orta okul yapmaya hazırız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR