29 Mart 2024 Cuma

HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

ISPARTA’DA düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda tutuklanan SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu döneminde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Hakan Türkkahraman bilimsel bir kongreye katılmak üzere görevli olarak gittiği Amerika'dan dönmediği ve mazeretsiz olarak göreve başlamadığı öğrenildi.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi, Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun Rektörlüğü döneminde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı olan Prof.Dr. Hakan Türkkahraman ile ilgili önemli bir kararı alma aşamasında.

Bir süre önce bilimsel bir kongreye katılmak Amerika’ya giden Prof. Dr. Türkkahraman, görevlendirme süresi bitmesine rağmen üniversitedeki görevine başlamadı. Bu nedenle Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi tıpkı paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında Amerika’ya kaçtığı iddia edilen eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer’e uyguladığı yöntemi Prof. Dr. Türkkahraman için hayata geçireceği ileri sürüldü.

Prof. Dr. Kahraman’ın görevlendirme süresinin bitişinden itibaren her gün tutanakla tespit yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı, bu tutanakları resmi bir yazıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne yolladı. Rektörlüğün de aynı Prof. Dr. Numan Tamer de olduğu gibi Prof. Dr.Hakan Türkkahraman için de ‘ilişik kesme’ sürecini başlatması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sdü tıp emektarına cevap

05 Haziran 2018 Salı 09:52

sdü tıp emektarı'na cevabımdır. Yorumunda fatihin kankisi metin topoğlu diye bahsettiğin bu iki güzide insanı karalamaya çalışmışsın. sdü tıp emektarı adıyla yazan kişi sen şerefsizce bir davranışta bulunmuşsun. Bu iki güzel insan senin bahsettiğin gibi değildir. Bu yorumundan pişmansındır umarım.

:)

02 Haziran 2016 Perşembe 10:40

Bütün Hapishane kaçkınları da oraya gidiyo pensilvanyada dingonun ahırına döndü hoca nasıl besleyecek onları bilmiyorum Gerçi adamın bi ceketinden başka bir şeyi yok keramet sahibi maaşallah hepsini doyurur.

Ali Bozkurt

28 Mayıs 2016 Cumartesi 19:29

Gidişat çok güzel. İlahiyattaki paralelcilere de gelir inşallah sıra.

iskender evranosoğlu

14 Haziran 2016 Salı 00:17

ha birde ilahiyatta bunların bir abileri var talimatları ondan alıyorlar ismi lazım değil sarı selim paşa

zela

27 Mayıs 2016 Cuma 20:09

münafık fetö ve yandaşları, köleleri, kripto münafıları şimdi ortalığı karıştırmayı planlıyorlar. amma artık insanlar sizin hileleriniz yemiyor.

Sanal

27 Mayıs 2016 Cuma 19:46

fetö ve sadık hizmetlileri artık ülkeyi daha fazla soyamayacaklarını görünce, eski yağlı çıkarları hizmet, himmet adına milleti kandırıp paraları amerikaya gönderemeyeceklerini anlayınca, hortumlarının yavaş yavaş kesildiğini anlayınca işi çok iyi bildikleri ve yaptıkları MÜNAFIKLIĞA ve giderayak ortalığı daha da karıştırmayı hedeflemektedirler. ona buna iftaraya devam etmektedirler. Cenabı Allah sizin kökünüzü kurutsun. İki dünyada da azabına gark etsin.

CML.ANT.-060735

27 Mayıs 2016 Cuma 14:44

İskenderpaşa Örgütü ikinci nesil paralel güç yapılanması olarak hareket etmekteler ve Ak Partimize yaklaşarak, 2011 yılında şeyhlerinin kararıyla Bozkurtları meclise taşıma ****retlerini unutturmaya çalışmaktadırlar. Koca Reis, kurtarıcımız, önderimiz Er Doğanımız bu Üniversite Rektörleri hakkında gerekeni yapacaktır.

tarafsız

28 Mayıs 2016 Cumartesi 22:28

Fikirlerine kısmen katılıyorum. Böyle çalışmaları var. Ancak; kışkırtmak için abartılı yağcılığa ne gerek var. Senin Ak Partili ve Erdoğancı olduğuna inanasım gelmedi.

CML.ANT.-060735

27 Mayıs 2016 Cuma 14:41

Söz konusu üniversitelerde İSKENDERPAŞA cemaatinden olmayan ve buralardan referans getirmeyenler hiç bir şekilde bu üniversitelere bırakın öğretim elemanı olarak alınmayı idari memur, hizmetli olarak bile girememektedir, aynen FETÖ gurubunun zamanında yaptığı gibi. Bu ikinci dalga paralel yapılanma İskenderpaşa bağlılarında ürkütücü bir güç olarak ortaya çıkmakta ve AK Partimizi şu an için kullanmaktadırlar.

CML.ANT.-060735

27 Mayıs 2016 Cuma 14:39

FETÖ'den sonra yeni dalga bir paralel yapılanma çeşitli üniversitelerde baş göstermeye başladı. Bu üniversitelerden birkaçı olarak (diğerlerinin isimleri mahfuz şu anda incelemede), Karabük Üniversitesi ve Alanya Keykubat Üniversitesindeki İskenderpaşa Örgütü yapılanmasıdır. Alanya Keykubat Üniversitesi Rektörü Ahmet PINARBAŞI geçmişte Pensilvanyada kalmış (öz geçmişine bakılabilir) daha sonra İSKENDERPAŞA'ya atlayarak ve YÖK üyelerinden İSKENDERPAŞA'lı olanları ayarlayarak Alanyaya yerleşti.

sdü tıp emektarı

14 Haziran 2016 Salı 00:08

Birader kimsin necisin bilmem ama SDÜ Tıp fakültesinden helal gıdacı Fatih Gültekinin İskenderpaşa Örgütünden olduğunu herkes biliyor Fetöcüler zamanında Altınbaşaktaki yemeklere katılan bu zat-ı muhterem şu anda bahsettiğin örgütün içerisinde. İnanmayan örgütün medya kuruluşu akra radyosundaki programlarına bakabilir. alanya dediğinde bu arkadaş aklıma geldi. bir de hukuk fakültesinde fatihin kankisi var metin topoğlu onuda cematin kadrosundan alanya hukuk fakültesine dekan yapmışlardı.

Egeli Zeybek

07 Haziran 2016 Salı 18:19

İskenderpaşa Örgütü (PDY-İÖ) sadece SDÜ'ye değil başka üniversitelere de çöreklenmişler SDÜ'de onlardan biri yakın bir zamanda YÖK'te görevlendirildi şu mütevazi görünümlü zat biri de helal gıda, mıda derken Alanya Üniversitesinde Rektör yardımcısı olmuş helal olsun ikinci bir FETÖ yapılanması geliyor ha

altınbaşak

27 Mayıs 2016 Cuma 20:24

Seni FETÖ'cü diye işe almadılar sanırım. Nerden biliyon bu bilgileri yaw. Valla sana himmet gelmiş haşa Peygamberimiz görünmüş galiba. Hakan abinden mi öğrendin bu bilgileri. İki yüzlü münafılar.

SEN YA

27 Mayıs 2016 Cuma 14:34

YAA KARDEŞİM ADAMI ÖYLE SORULAR SORULURMU.YOK GİRESUN YOK ANKARA YOK VAN. VALLAHİ GÜLMEKTEN YARILIYOM

KİM LEN BU

27 Mayıs 2016 Cuma 14:24

ÇOMARİSTAN.. LA SEN NERDEN ÇIKTIN.SANA BİR ŞEY SORACAĞIM.TÜRKİYE DE HANGİ ŞEHİRLERE GİTTİN. MESELA.SEN HİÇ GİRESUN A - ANKARA YA - VAN A - ANTALYA YA - TRABZON A GİTTİMİ.

hakan

27 Mayıs 2016 Cuma 12:18

Eeeee çomaristan kaçmadıysa nerde bu adam bak görev süresi bitmiş hala ortada yok insanların inanacagı bir şey söylede bizde in****ım...

Bilal Sıfırlayan

27 Mayıs 2016 Cuma 11:20

Kaçtı dediğiniz adam tüm dünya üniversitelerinde çalışabilecek kapasitede bir adam, siz küçücük dünyanınzda papaz eriğini imam eriğine çeviren projelerinizle uğraşadurun.

Bilal Sıfırlayan

27 Mayıs 2016 Cuma 11:17

Isparta böyle bir değeri zaten haketmiyordu. Sonra beyin göçü neden oluyor diye ağlarsınız. Üniversiteleri ne hale getirdiniz, parti teşkilatına yakınlığı olmayan kimse üniversitede kadro bulamıyor. Boş boş konuşacağınıza açın dünyadaki üniversitelerin arasında türk üniversitelerinin ne konumda olduğuna bakın. Gerçi siz uçak ve uçak gemisi yaptığımız yalanlarına inanabilen insanlarsınız. Paralel dediğiniz örgütle ilgili bir tane sağlam delil bulamadınız. Ancak üç beş takke var elinizde.

aylin

27 Mayıs 2016 Cuma 08:52

asıl adamlar amerikaya kaçsın suçsuzlar ise içerde yatsın

sağ salim

27 Mayıs 2016 Cuma 08:27

tek kelime ile fetöye hizmet ediyorsa vallahi billahi tallahi acımayacaksın.atacaksın ceza evine çürüsününler pi......slikler...

PİS FETÖ

27 Mayıs 2016 Cuma 08:20

ARKADAŞ ACIMIYACAKSIN.GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAKSIN.VATANA HAİNLİĞİ VARSA TESPİT EDİLDİĞSE CEZASINI VERECEKSİN.KİM OLURSA OLSUN İSTER PROFOSÖR İSTER İŞ ADAMI İSTER MÜTAHİT OLSUN..GÖRÜYORUZ ADAM 10 YILDA TRİLYONLUK İŞ ADAMI MÜTAHİT OLUYOR.BÖYLE ZENGİNLİK NERDE VAR.EV SATMAYLA MAĞAZA SATMAYLA OLUYORSA BU ZENGİNLİK BİZDE O İŞİ YAPALIM OZAMAN.YORUM SİZİN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR