27 Nisan 2024 Cumartesi

HAİNLİKTE SINIR TANIMIYORLAR!

Paralel yapının haber ajansı Cihan Haber Ajansı'nın servis ettiği haberi derin paralel sözcü gazetesi ana sayfasına taşıdı.

Isparta

Geldiği günden itibaren Isparta'da yaptığı çalışmalar ile her kesimin takdirini toplayan Isparta Valisi Vahdettin Özkan'a paralel yapıdan çirkin saldırı.

İŞTE İLLEGAL YAPILARIN SÖZCÜSÜ BU SEFER ISPARTA VALİSİNİ HEDEF ALDI

Devlet memurlarının bırakın Cumhurbaşkanına şefine hareket etmesinin bile suç olduğunu bilmeyen solcu geçinip paralel yapının oyuncağı olan sözcü gazetesi Isparta'yı Türkiye genelinde yaşanabilir iller arasında birinci sıraya taşıyan başarılı valiyi hedef alması gazetecilik değil Isparta'ya yapılan bir hainliktir.

İŞTE ISPARTA VALİSİNE YAPILAN O ÇİRKİN HABER

ISPARTA Valiliği’nin, kaymakamlıklara ve tüm kamu kurumlarına gönderdiği yazı tartışma yarattı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan adına Vali Yardımcısı Fevzi Güneş imzasıyla gönderilen yazıda, Cumhurbaşkanına ile devlet büyüklerine hakaret edenlerin idari ve adli işlem yapılması için polise ihbar edilmesi istendi.

Isparta Valiliği’nin kamu kurumlarına gönderilen 8 Ocak 2016 tarihli yazısında özetle şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarının artışla birlikte Cumhurbaşkanımıza ve devlet büyüklerimize yönelik yapılan hakaret içerikli paylaşım ve suçlamalarla ilgili olarak ivedilikle yasa gereği işlem yapılması gerekmektedir. Özellikle bireysel olarak Cumhurbaşkanımıza ve devlet büyüklerimize karşı yapılan hakaret olaylarında idari işlemlerin tarafınızca takip edilmesini, adli işlemler içini se il Emniyet Müdürlüğümüze bilgi verilmesini rica ederim.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muharrem yüksel

02 Şubat 2016 Salı 20:40

Isparta valisi sayın Özkan Isparta'da gördüğümüz en halkçı halka en yakın vali. Alkahın izni ile paralelin kökü Isparta'da kazınacak

kader taş

02 Şubat 2016 Salı 20:22

niye tartışma yaratmış ki zoruna mı gitmiş paralel sözcülerinin,kökünüz kazınacak inşallah,vali bey yazı yazdırmakla çok iyi yapmış herkes haddini bilecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR