29 Mart 2024 Cuma

HAİN ÇETEYE BÜYÜK DARBE

İl Özel İdare, Belediye Meclisi’ne Çünür’de öğrenci yurdu yapılması teklifi götürmüştü. Bu teklif Meclisin Şubat ayı son oturumunda ilgili komisyonun raporu doğrultusunda oylandı.

Isparta

Sonuç olarak Belediye Meclisi,İl Özel İdare’nin yurt talebini onaylamadı. Buna gerekçe olarak da daha önceizin verilen 2 yurt arsasına çivi dahi çakılmamış olması gösterildi. AK PartiMilletvekili Recep Özel, partisinin İl Gençlik Kolları Kongresi’nde BelediyeMeclisi’nin bu kararına tepki göstererek, Isparta Belediyesi’ni başta gençlerolmak üzere Isparta halkına şikayet etti.

İZİN VERİLMEZSE BAKANLIK’TAN İZİN ALIR YAPARIZ

Isparta’da 70 bine yakın öğrenci bulunduğunu ve bunlarınciddi anlamda yurt sorunu yaşadığını dile getiren Milletvekili Özel, “Belediye5 bin kişilik yurt yapımıyla ilgili izin vermiyor. Neymiş? Daha önce 2 kez yurtyeri verilmemiş, kazık çakılmamış. Kardeşim orayla ilgili bazı problemlervardır. Burayla ilgili problem yok. KYK burada özel girişimle bir yurt yapacak.Buraya neden engel olduklarını anlayabilmiş değiliz. Onlar izin vermezse Çevreve Şehircilik Bakanlığı’ndan izin alıp o yurdu tekrar oraya yaptırırız.Belediyenin bu yaklaşımını hoş karşılamadığımızı ve gençliğe şikayet ettiğimizibelirtiyorum” dedi.

BAZI ARKADAŞLARIMIZI HAİN ÇETENİN ELİNDEN KURTARMAK İSTEDİK

Öte yandan yurt konusunda özellikle bu dönem çok sıkıntıyaşandığını belirten Özel, paralel yapıya atıfta bulunarak, “Bazıarkadaşlarımızı o hain çetesi elinden kurtarmak istedik. Belediye bu konudabize yardımcı olmadığı için onu Isparta’mıza ve milletimize şikayet ediyoruz.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsatı alma noktasında bizi zorlamazlardiye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasn

10 Şubat 2015 Salı 10:47

haber sitesi mi recep özelin basın bürosumu belli değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR