27 Nisan 2024 Cumartesi

Yardım toplama kampanyası sürüyor

Yardım toplama kampanyası sürüyor

Isparta

Isparta'da misafir edilen depremzede vatandaşlar için yardım toplama kampanyası devam ediyor. Isparta Valiliği, acil ihtiyaç listelerini paylaştı.

Yapılan açıklamada; "6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan İlçelerinde meydana gelen ve 11 İlimizi etkileyen depremlerde mağdur olup gerek deprem bölgesinde çadır ve konteyner kentlerde yaşayan gerekse İlimizde bulunan yurt, misafirhane ve evlerde barınan yaklaşık 10.000 depremzedenin temel ihtiyaçlarının karşılanması büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla Valiliğimizce başlatılan ayni yardım toplama kampanyası devam etmektedir. Bu kapsamda, depremzedelere ayni yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın aşağıda belirtilen ihtiyaç maddelerini içeren yardım paketlerini Mahalle ve Köy Muhtarlıkları, İL ÖZEL İDARE DEPOSU (SANAYİ MAH. 104. CAD. NO:59 EĞİRDİR YOLU)veya ISPARTA BELEDİYESİ GÖKKUBBE FUAR VE KONGRE MERKEZİ (BATIKENT-5776. SOK. NO:5) adreslerinde bulunan yardım merkezlerine, İlçelerde ise Kaymakamlıklar ve Belediyelere teslim etmeleri gerekmektedir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ziya

21 Şubat 2023 Salı 09:24

Bizler yardımlarımızı yapıyoruz fakat 4000 tl depremzededen apart kirası alanlar var Bu şehirde bunlara neden yaptırim yok gelenler belli kaldıkları yerler belli sözde müslüman bunlar .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR