28 Nisan 2024 Pazar

SDÜ AKADEMİSYENLERİ AKADEMİK KÖŞE DE SİZLERLE BULUŞUYOR

SDÜ AKADEMİSYENLERİ AKADEMİK KÖŞE DE SİZLERLE BULUŞUYOR

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi olarak, akademisyenlerin yayınlamış oldukları bilimsel çalışmaların kamuoyunda bilinirliğini arttırmak, öğrencilerimizi ve kamuoyunu bu anlamda bilinçlendirmek ve etkileşim oluşturmak amacıyla geliştirilen “Akademik Köşe” hayata geçiyor.

Kendi alanlarında proje yürüten, çeşitli eserler yayınlayan akademisyenlerin çalışmalarını paylaşacağı “Akademik Köşe”, canlı olarak Bilim TV üzerinden sizlerle buluşuyor. Bu kapsamında her ayın ortası ve sonunda Üniversitemizden iki öğretim elemanı davet edilerek kendi çalışmalarını ve bilgilerini sizlerle paylaşacak.

“Akademik Köşe”nin ilk konuğu, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Gül oluyor. 12 Ocak Salı günü saat 13.30’da yayınlanacak programa linki tıklayarak katılabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Velvettin

12 Ocak 2021 Salı 13:18

Karı-YER. Karılı kocalı yer bunlar...

Murat Can

12 Ocak 2021 Salı 10:42

Yazık vitrinde ki gezi köşesi

Yakinda kapanir kanal

12 Ocak 2021 Salı 01:07

Halk ne anlasin literaturden,makaleden. O akademisyenlerin isi, onlarin isinden de bize ne.sanki amerika kitasini yeniden mi kesfediyorlar,her yazilan makalede elle tutulur yeni bir urun mu kesfediyorlar.bilimsel dil ayriii,halk ayri.acliga tokluga faydasi olacak mi? Vergilere,ekonomiye issizlige mi cozum. Yanlis anlasilmasin degersiz degil ama toplumun ilgisini cekecek bisey oldugunu dusunmuyorum. Umarim yanilirim

Anton

11 Ocak 2021 Pazartesi 23:44

Cumhurbaşkanımız **** azınlık diyor... Türkiye'de heteredoks akımlar el üstünde tutuluyor... Yıllar önce Rumlar kırılmasın diye Osmanlıcılık, Araplar kırılmasın diye İslamcılık oynadık... Sonunda ninelerimiz dedelerimiz "yafidinin, yonanın, gabıklının...." diye az söylenmedi....

ilkerin vahosu

11 Ocak 2021 Pazartesi 23:33

Akademimikler köşe oluyormuş, kaç köşelisiniz acep ?

Temırchin

11 Ocak 2021 Pazartesi 18:03

Gezi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR