28 Nisan 2024 Pazar

KAYBOLAN HAKKI ULUIŞIK DAĞLIK ALANDA BULUNDU

KAYBOLAN HAKKI ULUIŞIK DAĞLIK ALANDA BULUNDU

Isparta

ISPARTA’DA kayıp olarak aranan 78 yaşındaki Hakkı Uluışık, dağlık bir bölgede bulundu.

Side Mahallesi’nde eşiyle birlikte yaşayan Alzheimer hastası olan 5 çocuk babası 78 yaşındaki Hakkı Uluışık, geçen gün evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Kızı Gülsüm Uluışık'ın polise kayıp müracaatında bulunmasının ardından ekipler harekete geçti. Kızı Uluşık, babasının ayrıca daha öncede bir kaç kez kaybolduğunu da anlattı.   

Hakkı Uluışık’ın en son evden çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, kaybolduğu günün gecesi saat 00:30 sıralarında Sidre Tepesi dağlık alana doğru gittiğinin tespit etti. Aramalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler bugün saat 11:00 sıralarında Darıderesi dağlık alanda Hakkı Uluışık'a sağ olarak ulaştı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Uluışık, tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doktor reno

13 Ocak 2021 Çarşamba 07:34

Yalnız bırakmayın çocukları yaşlıları hastaları...

Çirkin kral

12 Ocak 2021 Salı 23:51

Allahım kimseyi böyle bi zora ****sın bu şekil rahatsızlık benim kendi cevremdede var bunlara bi çözüm bulunması lazım son zamanlarda daha çok arttı kayıplar çoğunluk yaşlı kesim bunlarla ilgili çalışma yapılsa mesela bi cip veya buna benzeyen bi cihaz kolye künye içerisine takıla bilen sinyal verici cihazlar olabilir şimdi belki çok saçma bulacksnz yorumumu ama belki bir çözüm olur diye düşündüm mesela geçen bi kardesimiz ağlasun da donarak öldü bunun gibi çok vaka duyduk allahım korusun hpsin

Kamil Ispartam

12 Ocak 2021 Salı 20:08

Ya helal olsun polise.Bu polislerin hakkı yenmez.Allah(cc)razı olsun.Sayin vali bey bu polisleri ödüllendirmesi gerek!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR