28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTA İÇİN SARI KODLU UYARI GELDİ

ISPARTA İÇİN SARI KODLU UYARI GELDİ

Isparta

Isparta'da şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'nin Türkiye için uyarı durumu haritasında; Isparta ve Burdur için sarı kodlu uyarı verildi.

Yerel yetkililer yaptıkları açıklamada vatandaşları uyardı ve yaşanabilecek olan olumsuz durumlara karşı dikkatli olunmasını istedi.

SARI KOD NE DEMEK?: Sarı, havada "potansiyel tehlike durumu"na işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yiğit

13 Ocak 2021 Çarşamba 07:37

Çokta yağmadı anca rüzgar esti yetersiz yağmur...Pazar günü inşallah bol kar yağar dua edelim...

Çatlayan topraklara yağdır mevlam su

12 Ocak 2021 Salı 20:34

Allah'ım bol bol yağış ver kar ver sel suya karışsın dereler coşsun daglar ovalar bembeyaz olsun heryer kar dolsun bolluk bereket olsun

İsimsiz

12 Ocak 2021 Salı 18:36

Yağmur rahmettir berekettir rabbimize şükredelim

Ispartalı

12 Ocak 2021 Salı 17:56

Hadi İNŞALLAH iyi yağarda göller barajlar hayırlısıyla su görür. Devletten ricam Eğirdir gölüne sıfır dikilmiş elma ağaçlarını söktürsünler. Oralar mera için ayrılmış hazine arazileridir ama hiç denetleme yok. Hayvancılık bitiyor. Eğirdir kuruyor.Göl biraz daha çekilsede elma diksem diye ellerini ovuşturan köylü kurnazları var. Hergün biraz daha devlet arazisini işgal ediyorlar. Yetkililerr zahmet denetlesin artık. Bu ağaçlar sünger gibi su harcıyor. O göl gelecek nesilden bizlere emanettir.

Dinarlı

12 Ocak 2021 Salı 14:57

Hani geliyordu Ali?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR