30 Nisan 2024 Salı

DRD Garage Profesyonel Oto Yıkama fark yaratıyor

DRD Garage Profesyonel Oto Yıkama fark yaratıyor

Isparta

Yaklaşık 1.5 yıl önce açılan DRD Garage Profesyonel  Oto Yıkama ve Oto Bakım Uygulama Merkezi, araç temizliği, yıkama ve bakımı üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Son sistem köpüklü oto yıkama, pasta cila, boya koruma, tavan, taban, seramik kaplama ve koltuk temizliği vb. hizmetlerde bulunan DRD Garage Profesyonel  Oto Yıkama ve Oto Bakım Uygulama Merkezi, çalışmalarıyla fark yaratıyor.

Siz sadece aracınızı getirip bırakıyorsunuz, DRD Garage ekibi, sizlere oto yıkamadan daha fazlasını sunuyor.

BİR OTO YIKAMADAN FAZLASI

Farklı tasarımı ve 500 m2 alanıyla dikkatleri üzerine çeken DRD Garage Profesyonel  Oto Yıkama ve Oto Bakım Uygulama Merkezi Sahibi Mehmet Durdu, işletmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Isparta doğumlu olan Durdu, ilk, orta, lise öğrenimini Isparta’da tamamladıktan sonra Kıbrıs’ta Sağlık Yönetimi bölümün okudu. 15 yıldır da canlı müzikle ilgilenen başarılı girişimci, “İşletmemizi  2020’nin mart ayında kurduk. Kursları ve eğitimleri hiç kaçırmadım. Burada oto yıkamanın dışında kaplama var, detaylı temizlik yapıyoruz, kaput koruma yapıyoruz, cam film yapıyoruz. İşletmemiz  500 m2. İşletmemizi açarken biz oto yıkama adı altında açmadık, detaylı üzerine açtık. İç ve dış dizaynımızı mimar arkadaşlarımıza çizdirdik. Ama yıkamayı olabildiğince pratik ve şık bir şekilde yapmaya çalışıyoruz.  Uygulamaları bizzat kendim yapıyorum” dedi.

Durdu, gelecekle ilgili planların olduğunu ve daha büyük bakım merkezi projelerinin de hedefleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

İLETİŞİM KANALLARI:

Adres: Yeni Sanayi Çarşısı 3239 Sokak No: 7 Isparta

GSM: 0507 087 55 66

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tamirci

29 Ağustos 2021 Pazar 10:53

Fiyatları ucuzlatın biraz,zaten hayat pahalı..

Isparta

28 Ağustos 2021 Cumartesi 13:44

Ücret ne kadar?

Vay babam

28 Ağustos 2021 Cumartesi 13:05

O kdr okumuşta araba yıkamacısı mı olmuş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR