30 Nisan 2024 Salı

Bakan Koca'dan anne ve babalara uyarı

Bakan Koca'dan anne ve babalara uyarı

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından koronavirüsle mücadele kapsamında anne ve babalara maske uyarısında bulundu. Koca, öğrencilerin ağız ve burun kapalı olacak şekilde maske takmaları gerektiğini vurguladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şu anda çocuklarımız sınıflarında. Kural, ağız ve burun kapalı olacak şekilde maske takmalarını gerektiriyor. Altı yaşındaki evladımız dâhil. Anne babalar olarak düşünelim: Salgınla mücadelenin yükünü onlar bizimle bu kadar paylaşmışken, toplum neleri ihmal ediyor? İyi sabahlar.." ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kriz anında gerçeklik algısını yitirmek

16 Ekim 2021 Cumartesi 01:14

zübeyde mahallende hasta olduğunu duyduğun kim varsa koş MASKESİZ bakımlarını sen yap! hasta da sen de MASKE TAKMAYACAKSIN! salgın gerçek mi yalan mı test etmiş oluruz

sen nefes al diye biz tıksırık yutalım!

16 Ekim 2021 Cumartesi 01:11

ağzını burnunu kapatmadan tıksırığına nasıl engel olup ortalığa saçmayacaksın fındık beyinli?? millet senin tıksırığını solumak yutmak hasta olmak zorunda mı? derdin soluk alabilmekse zaten girmemelisin de kalabalığa...girersen de tıksırığını zaptedeceksin, başkasının canına kasdetmeyeceksin..salgın bitsin istiyorsan önce tıksırıklar zaptedilecek!

Takiyecilik en pis illettir

15 Ekim 2021 Cuma 22:06

milletin çocukları çook umrunuzda olsaydı vakıf yurtlarındaki tacizlere göz yumup üstünü örtmez yayın yasağı getirmezdiniz millete masal anlatmayın siz milletin çocukları deyince sadece kendi çocuklarınızı biliyorsunuz yeter artık takiye yapmayı bırakın zaten yolun sonuna geldiniz hesap vermekten kimse muaf olamayacak

Türk

15 Ekim 2021 Cuma 21:46

İnsanları nefessiz bırakarak sağlığınızı koruyoruz diyorlar şaka gibi. Herkes kendini korur bizi, çocuklarımızı rahat bırakın artık

Olmaz

15 Ekim 2021 Cuma 19:03

Ağız burun kapalı 8 saat dur bakalım 40 adamın içinde sonra nefes darlığından ölcez.

Tarkan Ç

15 Ekim 2021 Cuma 15:22

Geçen yıl pandemi döneminde yüz yüze öğretim kapanmalarla ilerlerken öğrencilere her hafta 10 lu maske dağıtılıyordu. şimdi nerde o maskeler Milli Eğitim bakanı her ihtiyaç illere gönderildi derken; hata kimde maskeler nerede.Yoksa Milli Eğitim Müdürü Vekili nasılsa ben vekaleten bakıyorum diyip umursamıyor mu? Sayın Valim , her işte olduğu gibi bunu da siz çözersiniz.

bir veli

15 Ekim 2021 Cuma 13:35

keşke en başından beri kreşlerde de bunu uygulasalardı o kadar para verip ayın yarısında çocuğu hastalıktan gönderemiyoruz

Zübyde.ak

15 Ekim 2021 Cuma 11:32

Maske salgın var pskolojisine inandırmak için zorunlu yapıldı DÜNYA MASKELERİ ATTI ZARARLARI ortaya çıktıkca bunlar hala maske diyor Milletine amac gündemi unutturmak. Düşünün Dünyada az yetersiz oksijen alarak saglılık kalabilen bir canlı varmıdır hiç.? hepsi algı Dikkat dagıtma gercek gündemi unutturmaktır.

YURTTAŞ

15 Ekim 2021 Cuma 10:28

Sayın bakan; Dışişleri bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU taliban heyeti ile görüşürken hiç birinde maske yoktu üstelik fiziki mesafe hiçe sayılarak herkesle tokalaştı buna ne diyeceksiniz ??????

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR