28 Nisan 2024 Pazar

APARTTA ÖLÜ BULUNDU

APARTTA ÖLÜ BULUNDU

Isparta

Isparta'da 42 yaşındaki Gökhan E, yaşadığı apartta başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Olay bugün saat 16.00 sıralarında Kutlubey Mahallesi'nde bulunan Kafeler Caddesinde bir apartta meydana geldi. 3 katlı bir apartın 2. Katında yaşayan Gökhan E.'den bir süre haber alamayan apart sahibi, aparta geldi. Zile basan ancak kapıyı açmayan Gökhan E'nin dairesine giren apart sahibi, Gökhan ‘yi kafasına poşet geçirilmiş halde hareketsiz yattığını gördü. Polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Daireye gelen sağlık ekipleri, Gökhan E'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Isparta İl Emniyet Müdürü Metin Akay da olay yerine gelerek bilgi alırken, yapılan incelemenin ardından Gökhan E'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa mustafa

13 Ocak 2021 Çarşamba 13:19

Bunlar Idam cezadı olmadigından.Allah(cc)korkusu olmadıgından.Genel kültur dersen hiç yok.Tum turkiyede durum böyle.İdaam şart!

Ispartalı

13 Ocak 2021 Çarşamba 09:09

Ne nazarı len. Din adı altında muhafazakar görünüp kim kimi elliyor kim ne **** iş yapıyor belli olmayan. Faiz gelirinden başka iş yapılmayan. Cemaatcilerin fuhuş yaptığı ve yaptırdığı, uyuşturucuya, hırsızlığa göz yumduğu vs. Hale gelen güzel memleketim. Allah biliyor yapacağını !

Doktor reno

13 Ocak 2021 Çarşamba 07:32

Artık intiharlar ve cinayetler dahada arttı millet normal değil. Çok çıkar böyle haberler...

Isparta unutmaz!

13 Ocak 2021 Çarşamba 03:10

Allah tasıratını affeylesin. Cinayetmi intiharmı bilmiyoruz! Eğer intiharsa adamcağızın kimbilir ne derdi vardı, lakin derdini anlatamıyan zor durumda olanlardan ne komşular ne akrabalar nede muhtarlar bîhaber, ne hâle geldik toplum olarak demekten alamıyor insan kendini. Gerçi muhtarada odunu kömürü olmayan vatandaşlar bile haber veriliyorda, bazı muhtarlar kendi hanımına hediyeler getiren kaz gelecek yerden kuzu esirgemiyen ahbabları onay vermedi diye yardım etmiyor ihtiyaç sâhibi vatandaşa!!!

Ispartalı

12 Ocak 2021 Salı 23:12

Heyttt be zamanın yaşanabilir şehri Isparta ulan ALLAHın verdiği canı ALLAHtan başka kimse Alamaz nolursa olsun ALLAMAZ

Ispartalı

12 Ocak 2021 Salı 23:09

Isparta ya acilen nas Felak okusunlar şehrimize nazar değdi ben artık bunu anladım ALLAHın verdiği canı ALLAH tan başka kimse alamaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR