29 Mart 2024 Cuma

GÜZEL BİR BİNA OLACAK

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a, şehre kazandırmak istedikleri Ekonomi Kampüsü’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra, Meclis Başkanı Osman Şahlan, ITSO Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya ile Genel Sekreter Nihal Demirgil yer aldı.

Isparta

Karşılıklı görüş alışverişlerinin gerçekleştiği, şehre kazandırılması için projelendirilen ve önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek olan Ekonomi Kampüsü’ndeki gelinen son nokta ve belediyenin yapmış olduğu yatırımlar ele alındı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “ITSO olarak yapmak istediğimiz ve ihalesine çıkmış olduğumuz Ekonomi Kampusunda Sayın Başkanımıza bize verdiği destekten dolayı odamız, üyelerimiz ve Isparta’mız adına teşekkür ediyoruz. Şehrimize bu kampusu kazandırmak için bir yıla yakın bir çalışmamızoldu. Sayın başkanımızda projenin daha güzel olması için bize çok destek verdi.Kendisiyle güzel çalışmalar yaptık. Sayın Başkanım Belediye Başkanlığı’nın yanısıra BAKA’daki yönetim kurulu üyeliği dolayısıyla bu projeye imza atanlardan birisi. Bizde kendisine Isparta’ya kazandırılacak bu eserden ve kendisinin şehrimize verdiği tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah kolaylıklar versin” dedi.

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’da ekonomi kampusunun Isparta’ya kazandırılması noktasındaki yardımlarından dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür ederken, “Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hep birlikte Isparta’ya olumlu güzel bir eser kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar YusufZiya Günaydın, bahse konu ekonomi kampusu için belediyeye müracaat edildiğini hatırlatarak, Belediye Meclisi olarak yapılar için aldıkları otopark zorunluluğunu hatırlattı. Günaydın, projeyi incelediklerini ve yapıda kapalıotoparkın yer aldığını belirterek, “Kapalı otoparkı olan binayı da geleceğinbinası olarak kabul etmek gerekiyor. Bu düşünce bu projede mevcuttur. Ispartaaçısından da çok faydalı, birlik bütünlük sağlayacak yapı ve fonksiyon tarzıortaya atılmıştır. Güzel bir bina olacak. En kısa zamanda tamamlanmasını diliyoruz” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı YusufZiya Günaydın, bundan sonra da gelecek projelerde otopark konusunun mutlakadeğerlendirileceğini aktardı. Günaydın, Meclis kararıyla otopark zorunluluğunun getirildiğini ve özellikle büyük projelerde de bunun isteneceğini kaydetti. Günaydın, “Bundan sonra kamu binalarında da ITSO’da sağladığımız yaptıkları otoparkların her binada yapılması şarttır. Bundan önce hastane projelerigelmişti, onlarda sağlandı. Bunun duyulmasını istiyorum. Ziyaretlerinizdendolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizleri böyle bir güzel yapı tarzını Isparta’mıza kazandıracak olmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun”diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR