28 Mart 2024 Perşembe

GÜVERCİN KAVGASI BÜYÜMEDEN YATIŞTIRILDI

Hafta sonu, Davraz Mahallesinde güvercin yüzünden çıkan kavgaya Isparta Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Ömer Çivici olaya müdahil oldu.

Isparta

Olay Cumartesi günü öğlen saatlerinde Davraz Mahallesi 3907.Sokak üzerinde güvercin besleyen iki grup arasında çıkan kavgada silah kullandığı iddiası ile polis harekete geçti. Konu ile alakalı olduğu tespit edilen 7 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındılar. Kavganın ise güvercin besleyen iki gruptan birinin, diğer grupta bulunan bir şahsın güvercinini kendi kafesine indirdiği ve geri vermediği için çıktığı iddia edildi.

Başkan, iki grubu bir araya getirdi

Isparta merkezde yaşanan bu kavga sonrası her iki tarafı biraraya getiren Isparta Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Ömer Çivici, “bizim kuşlarımız barış güvercinidir. Kavga güvercini değildir. Aranızda yaşanantatsız olay büyümeden kapanması ve iki tarafında sarılıp barışmasını istiyorum.Biz güvercin sevenler hep bir arada hep birlikte büyük bir aileyiz. Aileler arasında ufak tefek kavgalar olur. İşin içine büyüklerimiz girdiği zamanda kavgalarımız son bulur ve tatlıya bağlanır.” Diyerek her iki tarafı barıştırdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İsmail budak

24 Mayıs 2016 Salı 17:48

Sene 2016 ****ü ****lu 2 güvercine 1 araba dayak karakolluk olmakta cabası

RIDO

24 Mayıs 2016 Salı 15:11

benımde bı komsu var aramızı bulsan sen bılırsın hacı abı kus ucurmayı ozledım de...

ıspartalı

24 Mayıs 2016 Salı 15:06

helal olsun askan adamsın

Aksu mehmet

24 Mayıs 2016 Salı 14:25

Hacı ömer abi helal olsun sana dış işleri bakanı olacak adamsın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR