19 Nisan 2024 Cuma

Güvenlikçi Evinde Ölü Bulundu

Güvenlikçi Evinde Ölü Bulundu Gökhan Ercan'ın cenazesi otopsi ardından Şarkikaraağaç'ta defnedilecek.

Isparta

Antalya'da özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki GökhanErcan, evinde tabancayla intihar etti. Gökhan Ercan'ın cenazesine katılabilmesiiçin cezaevinde bulunan babası Önder Ercan'a izin verildi.

 

Olay, Muratpaşa İlçesi Fener Mahallesi 1995 Sokak'taki AsturSitesi A8 Blok zemin katında meydana geldi. Bir deri mağazasında güvenlikgörevlisi Gökhan Ercan'dan 5 günden bu yana haber alamayan yakınları, dün akşamsaatlerinde evine geldi. Açık pencereden Gökhan Ercan'ın yerde hareketsizyattığını ve kan izleri olduğunu gören yakınları, sağlık ekiplerine ve polisehaber verdi.

 

Savcının talimatıyla kapısı kapalı olan evin penceresindekikorkuluklar itfaiye yardımı ile kesilerek içeri girildi. Polisler burada GökhanErcan'ın cesedi ile karşılaştı. İlk bilgilere göre Ercan'ın tabancayla intiharettiği üzerinde duruluyor. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu yönünde dearaştırma başlatıldı.

 

Evli ve 1 çocuk babası Gökhan Ercan'ın, böbrek hastasıolduğu ve birkaç kez ameliyat geçirdiği belirtildi. Yakınları Gökhan Ercan'ın,eşi ve 7 yaşındaki çocuğunu 5 gün önce memleketi Isparta'nın Şarkikaraağaçİlçesi'ne götürdüğünü, kendisinin ise son olarak Kadir Gecesi'nde kardeşiyleiftar açtığını anlattı.

 



BABASI Sedat Peker İLE YARGILANDI

 

Bu arada Gökhan Ercan'ın babası Önder Ercan'ın, Ergenekondavasında 10 yıl hapis cezası verilen, 10 Mart 2014 tarihinde özel yetkilimahkemelerin kararlarına ilişkin yasa değişikliği ve 5 yılı aşkın tutuklulukhali göz önünde bulundurularak tahliye edilen Sedat Peker'in 'Sağ kolu' olduğuiddia edildi. 2008 yılında yapılan Şafak operasyonu ile tutuklanan ve halenBalıkesir Cezaevi'nde bulunan baba Önder Ercan'ın, bugün mahkeme izniyleoğlunun cenazesine katılması bekleniyor. Gökhan Ercan'ın cenazesi otopsiardından Şarkikaraağaç'ta defnedilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR