19 Nisan 2024 Cuma

GÜVENLİ VE KALİTELİ BARINMA

GÜVENLİ VE KALİTELİ BARINMA

Isparta

70 bine yaklaşan öğrenci sayısıyla ‘öğrenci merkezi’ olan Isparta’da öğrenciler kayıtlardan sonra yer arayışına girdiler. Ucuz, kalitelive güvenli yurt ve apart arayan öğrencilerin uğrak yeri bu sene hizmete giren Taş&han apartı oldu.

 

  Heryıl büyüyen üniversitesiyle öğrencilerin cazibe merkezi olan Isparta’da yeni bir apart hizmete girdi. Öğrencilerin kaliteli barınma ihtiyacını karşılamayı amaçlayan taş&han apartı güvenlik kameraları ile korunan binasında 24 saat sıcak su, sınırsız internet, her odada çamaşır makinesi, buzdolabı, lcd tv,merkezi uydu sistemi ve yakıt dahil fiyatları ile dikkat çekiyor.

 

  Üniversite yoluna yakın mesafesiyle öğrencilerin tercihi olan taş&han apartın sahibi Afşin Ceyhan, “bizim tek amacımız misafir olarak ilimize gelen öğrencilerimize kaliteli barınma imkanı sunmak. Geleceğin mühendislerinin, mimarlarının, öğretmenlerinin yetişeceği Sdü’de okuyan gençlerimizin sorunsuz bir barınma yaşamasını amaç ediniyoruz. Biz öğrencilerimize müşteri değil, ailelerinin bize bir emaneti gözüyle bakıyoruz”dedi.

 

  Taş&han apart işletmecisi Afşin Ceyhan, öğrenci ve ailelerin 0532320 70 20 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR