19 Nisan 2024 Cuma

Güvenin Rengi “MAVİ ETÜD MERKEZİ”

Görmeden Tanışmadan, Karar Vermeyin

Isparta

TEOG-1 veTEOG-2’de Türkiye birincileri çıkaran Güvenin Rengi Mavi Etüt Eğitim Merkezi yeniyerinde eğitim-öğretim faaliyetine tüm hızıyla devam ediyor. TEOG’da oldukçaiddialı olduklarını dile getiren Kurum Müdürü Ramazan ARIFİKİR  kurumla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Isparta’da iyi bir etüt merkezi olmanın çok ötesinde çocuklarımızınmutlu oldukları bir ortamda eğitim almaları için çaba sarf ediyoruz.Çocuklarımız merkezimizde mutlu olmalı, mutlu olan öğrenci başarıyı daha hızlıelde ediyor. Müftülük İlerisi SosyalYardımlaşma ve Aşevi yanında yeni yerimizde ve yeni binamızda yolumuza devametmekteyiz.

Yeni yerimizi “Çocuklarımızmerkezimizde nasıl mutlu olur.” düşüncesi üzerine bina ettik. 6 ve 10 kişilikferah derslikleri, ders aralarında vakit geçirebileceği dinlenme köşeleri vekantini, güvenlik kameraları, çim üzerinde gezinebilecekleri ve banklarındaoturabilecekleri korunaklı bahçesi bunların tamamını öğrencilerimiz içinoluşturduk. Fiziki şartlar bizim için olmazsa olmazlardan.

Bu yıl ortaya koyduğumuz başarı da ortada TEOG-1 ve TEOG-2’de elde ettiğimiz ikiTürkiye birinciliği ile rüştümüzü ispat ettik. 2016-2017 eğitim-öğretimyılında birlikte olacağımız öğrencilerimizle bunu daha da taçlandıracağımızainanıyorum. Kaliteli eğitim ortamında, profesyonel eğitim kadromuzla çocuklarımızınhem derslerinde başarılı olmaları hem de kendine güvenen karakterli bireylerolmaları için zevkle çalışıyoruz.

Hedeflerimizin başında özgüvenli, sorgulayan, kendikendine öğrenebilen, yeniliklere açık, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmekgeliyor. Bunun için öğretmenlerimiz öğrencilerimizle bire bir ilgilenir, enküçük ayrıntı velilerimizle paylaşılır, öğrencilerimiz için en ideal eğitimyanında sınav taktikleri verilir. Güvenin Rengi Mavi Etüt Eğitim Merkezi olarakeğitimde kaliteyi velilerimize yaşatmaya çalışıyoruz. Ailemize katılmamış velilerimizieğitim felsefesi, uzman kadrosu ve fiziki şartlarıyla  ideal bir eğitim aldırabilecekleri etütmerkezimize bekliyoruz.    Hedeflerimiz

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR