28 Mart 2024 Perşembe

GURBETÇİNİN EVİ YANDI

GURBETÇİNİN EVİ YANDI

Isparta

Fransa’da işçi olarak çalışan şahısın Isparta Yalvaç ilçesine bağlı Özgüney’de bulunan evi elektrik kontağından çıkan yangınla kül olurken alevler yan eve de sıçradı. İtfaiye faciayı önledi.

 

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan yangında bir ev tamamen kül olurken 1 evde zarar gördü. Olay Pazartesi akşam saatlerinde ilçeye bağlı Özgüney köyünde meydana geldi. Selçuklu Mahallesi Merkez Camii yanında bulunan ve Fransa’da işçi olarak çalışan Doğan Öncü’ye ait kullanılmayan evde elektrik kontağından yangın çıktı.

 

Alevlerin bir anda ahşap evi sarması üzerine vatandaşlar İtfaiyeye haber verdi. Yalvaç ve Hüyüklü Belediyelerine ait itfaiye araçlarının müdahale ettiği yangının Seyfettin Demir’e ait 5 kişinin yaşadığı eve desıçraması üzerine bu kez devreye iş makinesi girdi. Kepçe ile yanan bölümleri yıkan görevliler diğer eve de su sıkarak yangını önlemeye çalıştı. Seyfettin Demir’in evinin yanan ev ile birleşik olan bölümündeki oda kullanılamaz hale gelirken yangının tüm binayı sarması önlendi. Yangın nedeni ile Jandarma çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de hazır bulundu.

 

Yangına müdahale eden ekipler alevlerin söndürülmesinin ardından soğutma çalışması yaptı. İlk belirlemelere göre yangının elektrik kontağından çıktığının tahmin edildiği kesin sonucun ise yapılacak incelemenin ardından belirleneceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Nurettin Arkan / Yalvaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR