23 Nisan 2024 Salı

GÜNÜN SON DAKİKA GELİŞMESİ

GÜNÜN SON DAKİKA GELİŞMESİ

Isparta

16 Temmuz Cumartesi günü 00: 30 sularında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’ndaki Harbiye öğrencilerini uçakla Ankara’ya götürmeye çalıştıkları iddia edilen 2 Yarbay ve 2 Üsteğmen yakalandı.

 

2 BÜYÜK EMİR: Harbiyelilerin Ankara’ya götürülmesi, Vali Şehmus Günaydın’ın 2 büyük emri engellemişti. Zira Günaydın, «Otobüsler çıkmayacak. Yakın» emri vermişti. Havalimanı’na gelecek uçak için de «Vururuz,düşürürüz» demişti.

 

KATLİAM YAPACAKLARDI

 

15 Temmuz 2016 Cuma günü 22: 00 sularında başlayan Kalkışma,Kanlı Darbe Girişimi ve Türk Milleti’nin kalbine terör saldırılarıgerçekleştirenlere yönelik operasyonda yeni perde:

 

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’ndakiHarbiye öğrencilerini, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel DevletYapılanması’nın (PDY) düzenlediği Kalkışma, Kanlı Darbe Girişimi’nde kullanmaküzere Ankara’ya götürmeye çalışanlar olduğu iddia edilen 2 Yarbay ve 2 Üsteğmenyakalandı.

 

Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat MerkezKomutanlığı’nda görev yaptığı tespit edilen 2 Yarbay ve 2 Üsteğmen, gözaltınaalındı.

 

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemler içinEmniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

VALİ GÜNAYDIN’IN O EMİRLERİ

 

Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat MerkezKomutanlığı’ndan 20'yi aşkın otobüs, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim MerkezKomutanlığı’ndaki Harbiye öğrencileri almak için yola çıkmıştı.

 

Otobüsler, Emniyet Teşkilâtı, halk ve Özel İdare tarafındanAtabey Kavşağı'nda durdurulmuştu.

 

Vali Şehmus Günaydın, 20 otobüsün asla hareketettirilmeyeceği emrini vermişti.

 

Vali Günaydın, 16 Temmuz Cumartesi günü 00: 30’da; AtabeyKavşağı’ndaki otobüslerin hareket etmesi halinde yakılması emri vermişti.

 

O emri Emniyet Teşkilâtı’nın telsiz kayıtlarına dayansımıştı.

 

Ayrıca Vali Şehmus Günaydın, Süleyman Demirel HavalimanıKulesi’ne çıkmıştı.

 

Ankara’ya Harbiye öğrencilerini götürmek için gelen uçaklarada eğer Süleyman Demirel Havalimanı’na iniş yapmaya kalkışmaları halinde«vururuz. Uçağı düşürürüz» emri vermişti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Üstat Mısırlıoğlu 21 sene önce

27 Temmuz 2016 Çarşamba 20:07

Üstat Kadir Mısırlıoğlu 21 sene önce söyledi. Herkes uyudu. Herkese şu videoyu tavsiye ederim. https://m.youtube.com/watch?v=vDUInRdrBRI

Orduya bir an önce Çek'i düzen verilmeli

27 Temmuz 2016 Çarşamba 19:48

Azerbeycan ile bir an önce darbeye karşı işbirliği anlaşması imzalanmalı. Azerbaycan'dan ve Pakistan dan 150 kadar güvenilir pilot Türkiye'ye getirilmeli. Pilotların çoğu haşhaşi ve güvenilmez. Polisin içindeki haşhaşiler bir önce atılmalı. Güvenilir halka silah dağıtılmalı. Şu an bir dış saldırıya karşı çok zayıfız. Allahım sen vatanımızı koru yüce Mevla'm. Haşhaşiler kendi aralarında bir dış saldırı olacağını dillendiriyorlar.

Baki yeşil

27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:44

Vali keşke otobüslere binselerdi ve o zaman yakın A.K.çocuklarını deseydi ancak içimiz rahat ederdi bunlar tam haçlı ordusu gibi hatta daha haince geldiler,bu millete cephe savaşı açamıyanlar içimizdeki hainleri,dönmeleri azınlık kırıntılarını devreye soktular. Türkiye artık dostunu düşmanını iyi tanımalı,içte ve dışta bizi fişliyenleri fişlemeli içerde beslemesin cezaevlerinde azılı katil konuşmasına dağıtsın önce bunları karı gibi kullansın sonra şişlesinler

doğangül

27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:39

olayın bu şekilde olduğunu o geceyi yaşayan askerden bizzat öğrendim.O askerlerin bölük komutanı onları göndermemiş.bu olaya karişmadiiklari için okomutana şimdi askerler dua ediyor.demek ki içlerinde gerçek vatansever komutanlar var..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR