20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNÜN FLAŞ HABERİ !

GÜNÜN FLAŞ HABERİ !

Isparta

Konya’da yaşanan F-4 Uçak kazası neticesinde 2 pilotumuzun şehit olmasından dolayı İlçemizde gerçekleşecek olan SOLOTÜRK gösteri uçuşluiptal edilmiştir. 6 Mart Atatürk’ün Eğirdir’e gelişi ile ilgili kutlama programı diğer etkinleri ile devam edecektir.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Konya’da yaşanan F-4Uçak kazası neticesinde şehit olan pilotlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim” dedi.

Başkan Şengöl, Solotürk’ü halkımıza söz verdiğimiz gibiEğirdir’e ilerleyen zamanlarda getireceklerini sözlerine ekledi. Eğirdir, Atatürk’ün gelişi coşkuyla kutlayacak

Konya’da yaşanan F-4 uçak kazası sebebiyle SOLOTÜRK F-16 Gösteri uçuşu iptal edilirken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, diğerkutlama faaliyetlerinin yapılacağını belirtti.

6 Mart 2015 Cuma günü Saat 08.30’da Kale Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak kutlama programı, saat 09.00’da Eğirdir Altınkum Mahallesi’ndeki Demirköprü’de (Tren Köprüsü’nde) BelediyeBaşkanı Ömer Şengöl’ün konuşması, şiirlerin okunması ve Dağ Komando OkuluGösteri ile devam edecek.

Saat 10.00’da Eğirdir Yeşilada’da Model Uçak Gösteri Uçuşu yapılacak. Eğirdir Halk Eğitim Merkezi tarafından folklor gösteri sunulacak veardından Mahalli Sanatçı Ramazan Akden tarafından Halk Konseri verilecek. Saat11.00’de yapılması planlanan Solo Türk F-16 Uçak gösterisi Konya’da yaşananuçak kazası ve 2 pilotun şehit olması sebebiyle gerçekleşemeyecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR