29 Mart 2024 Cuma

GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ

GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ

Isparta

  

15 yaşından küçük baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılanan şahısa mahkeme 8 yıl hapis cezası verdi

Yalvaç’ın Bağkonak köyünde eşinin kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan şahısa mahkeme heyeti 8 yıl1 ay 15 gün hapis cezası verdi. Sanık Ramazan Ç. Suçlamaları reddederek ‘Suçluysam en ağır cezayı verin ama ben bu kıza birşey yapmadım’ diye kendisini savundu ancak mahkeme heyetini ikna edemedi.

 

    Olay 2015yılı içerisinde gerçekleşmiş ve suç tarihinde 15 yaşından küçük olan mağdur H.S eniştesinin kendisine sarkıntılık ettiğini ve cinsel bölgelerine el ile temas ettiğini belirterek şikayetçi olmuştu.

 

    Tutuksuz yargılanacak adam yaralama suçundan dolayı hükümlü olarak cezaevinde kalan Ramazan Ç. Dün son kez hakim karşısına çıktı.

 

    İddia Makamımütalasında sanığın küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar suçundan cezalandırılmasını talep etti.

 

    Sanık Ramazan Ç.İse mütalaya katılmadığını belirterek, ‘Ben işlemediğim bir suçtan dolayı burada yargılanıyorum. Bu kızı mahkeme yurda yerleştirdi. Ama eşim getirme dediğim halde gitti eve getirdi. Benim öyle bir niyetim olsa neden getirme diyeyim. Onunla 6 ay boyunca sebze sattım günlük 20 TL harçlık verdim.Ben suçsuzum. Suçum varsa her türlü ceza verilsin’ diye kendisini savundu.

 

    Mahkeme Heyeti karar vermek üzere duruşmaya 10 dakika ara verdikten sonra sanık yeniden salona alındı. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Mutlu oy birliği ile alınan kararı sanığın yüzüne karşı okuyarak TCK 103/1-a maddesine göre önce 4 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Olayda darp ve cebir uygulanmasından dolayı 103/4 maddesi uyarınca ceza yarı oranda artırıldı. Fiilin birden fazla işlenmesi nedeni ile TCK 43/1 maddesi uyarınca dörtte bir oranında ceza artırılarak 7 yıl 13 ay 15 gün hapis cezası ile cezalandırıldığını ayrıca iyi hal indirimi uygulanmasına yer olmadığını belirtti. Sanık verilen cezaya tepki gösterdi.

 

    NE OLMUŞTU?

 

    Mağdure H.S anne ve babası olmadığı için ablası ve eniştesinin yanında kaldığını eniştesi Ramazan Ç.’nin ise her fırsatta kendisini elle taciz ettiğini, hatta bir defasında evde odasına zorla girerek kendisine şiddet uygulayarak tecavüze yeltendiğini ileri sürerek ablası ile birlikte kendisinden şikayetçi olmuştu.Sanığın eşi de kendisini bu olaydan sonra terk etmişti.

Nurettin Arkan /DHA Yalvaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş 1

01 Ocak 2018 Pazartesi 17:13

Az verilmiş ceza aslında içerden hiç cikmicak

sayın yönetici...

25 Ocak 2016 Pazartesi 13:29

her adi olayı memleket adını başına yazarak mı veriyorsunuz yoksa sadece yalvaç olduğunda mı böyle. selamlar

N ARKAN

25 Ocak 2016 Pazartesi 13:15

GENE AYNI HABERCİ GENE YALVAÇ. BÜTÜN ISPARTA HER GÜN ADİ BİR YALVAÇ HABERİ OKUMAK ZORUNDA MI ARKADAŞ NEDİR BU YAHU...BİR DE HABERİN BAŞLIĞINA BAK. YOK İĞRENÇ HABER, YOK GENE YALVAÇ... BU OLAYLARI ASLA TASVİP ETMİYORUZ AMA BUNLAR BU ÜLKEDE HER YERDE OLABİLEN OLAYLAR. ŞU GÜZEL YALVAÇTA HİÇ Mİ İYİ BİR HABER YOK AYIPTIR YAHU MESAİ ARKADAŞLARIMIZDAN UTANIR OLDUK YETERRRR...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR