19 Mart 2024 Salı

GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ...

PTT önlisans uluslararası taşımacılık ve lojistik, posta hizmetleri, lojistik yönetimi, uluslararası lojistik, kargo hizmetleri, uluslararası taşımacılık yönetimi ve lojistik mezunu toplam 200 idari hizmet sözleşmeli dağıtıcı alacak. Başvurular 23 ila 27 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Isparta

KPSS’den En Az 50 Puan Alanlar PTT de Personel Olabilecek

 

PTT PERSONEL ALIMI İLANI

 

Şirketimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Eskişehir, Sakarya ve Düzce Taşra Teşkilatlarında, Bakanlar Kurulunca 4/10/2013 tarih ve 28785 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere 2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından Dağıtıcı unvanlı pozisyonlara 200 adet “İdari Hizmet Sözleşmeli Personel” alınacaktır.

 

Sözkonusu idari hizmet sözleşmeli personel sosyal güvenlik bakımından 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi hükümleri uyarınca sigortalı olacaktır.

 

Alınacak olan 200 adet personel, başvuru yapanlar arasından KPSS puanına göre belirlenecek, tercih alınmayacak ve belirlenen kişiler 31/12/2014 tarihine kadar ilan edilen dokuz ilden birinde görev almayı peşinen kabul etmiş sayılacaktır. Bu kişiler, Şirketimizce duyuruda belirtilen illerin personel ihtiyacına göre öncelikle asil yerleşen adaylar 31/12/2014 tarihine kadar göreve başlatılacak, ilan edilen pozisyonlardan boş kalan olması halinde ise bu süre içerisinde başarı sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR