25 Nisan 2024 Perşembe

GÜNEYDOĞUDA GÖREV ALAN EMNİYET PERSONELİNE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

ISPARTA Valisi Vahdettin Özkan tarafından, doğu ve güneydoğu Anadolu Bölgelerinde bölücü terör örgütü PKK/KCK üyelerine karşı yapılan operasyonlarda geçici olarak görev alan emniyet personeline başarı belgesi verildi.

Isparta

İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup operasyonların devam ettiği il ve ilçelerdeki güvenlik kuvvetlerine destek vermek amacıyla geçici olarak görev alan 78 personele Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan tarafından Başarı Belgesi ile takdim edildi.

Bilindiği üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki bazı il ve ilçelerde PKK/KCK terör örgütü üyeleri tarafından cadde ve sokaklarda barikat ve mevziler kurulmakta, sokaklarda açılan hendekler ve tuzaklanan patlayıcı düzenekleri ile güvenlik kuvvetlerinin müdahalesi önlenmeye çalışılmaktadır. Örgüt üyeleri tarafından açılan hendeklerin kapatılması, barikat ve mevziler ile tuzaklanan patlayıcı düzeneklerinin temizlenmesi amacıyla bölgede güvenlik kuvvetlerimiz tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Bölgede kamu düzeninin sağlanarak halkın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen operasyonlara bölge dışındaki diğerillerden de destek verilmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR