23 Nisan 2024 Salı

GÜNDEM KOALİSYON!

Isparta Milletvekilleri hükümetin bir an evvel kurulmasından yana.

Isparta

Ortak bayramlaşma programına katılan Isparta Milletvekillerinin gündeminde ise koalisyon arayışları vardı. Özel açıklamalarda bulunan 3 partinin milletvekillerinin düşünceleri ayrı olsa da,görüşleri aynıydı. Isparta için birlik, beraberlik örneğinin sergilendiği ortak bayramlaşma törenine siyasilerinde ilgisi yoğun oldu. Bayramlaşma programına katılan Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Nuri Okutan ile Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İrfan Bakır ile gündeminde koalisyon arayışları vardı.

Isparta Milletvekilleri önce bayram mesajı verdi, ardındanTürkiye'nin bir numaralı gündemi olan koalisyonu değerlendirdi. Ak PartiMilletvekili Recep Özel, koalisyon değerlendirmesinde istikrarın devamı içinhükümetin derhal kurulması gerektiğine işaret etti.

MHP Milletvekili Nuri Okutan ise partisi için kamuoyunda konuşulan, 'Koalisyona destek vermeyiz" söylemlerinin doğru olmadığını söyleyerek, genel merkezin 'Biz üzerimize düşeni yaparız' görüşünün arkasında olduklarının altını çizdi.

Isparta halkının Ramazan Bayramını kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İrfan Bakır'da hükümetin bir an evvel kurulması yönünde görüşlerini açıkladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MÜBAREK İNSAN

21 Temmuz 2015 Salı 12:19

Keşke bütün vekiller Recep ÖZEL kadar çalışkan, vefalı ve dürüst olsa. Adam Ispartaya geldiği zaman dolaşmadığı yer kalmıyor. Durmadan milletin derdi ile ilgileniyor. Ya diğerleri.

Muhtar

20 Temmuz 2015 Pazartesi 19:11

Şayet yeniden seçim yapılırsa, akpartililer olarak eski adayları istemiyoruz.Vatandaş reisin hatırına oy veriyor ama bu defa bire düşeriz.

Vatandaş

20 Temmuz 2015 Pazartesi 13:09

Ve denenmişleri denemekten bıktık.Elimiz ve ayağımız gitmiyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR