28 Mart 2024 Perşembe

GÜNAYDIN’DAN O HABERE CEVAP

GÜNAYDIN’DAN O HABERE CEVAP

Isparta

ISPARTA’DA bugün yerel bir gazetede manşet olarak verilen ‘15 Temmuz Gerilimi’ başlıklı haberinin ardından önce Isparta Valiliği şimdi de Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın açıklama yaptı.

Başkan Günaydın, Bomba 32 muhabirine yaptığı açıklama; Ben 3 dönemdir Belediye Başkanlığı ve devlet adamlığı yapmaktayım. Bugün çıkan haberler ve açıklamalar beni derinden üzmüştür.Kaldıki getireceğimiz sanatçıya Valiliğin cephe alması gibi bir durumda ortada yoktur.Biz Cumhurbaşkanımızın göndermiş olduğu etkinlik programı neticesinde konseri iptal ettik.Yine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve genel merkezimizle temaslarda bulunduk. Bu olaylarda Belediye ve Valiliğin karşı karşıya gelmesi söz konusu değildir. Isparta Valimiz sayın Şehmus Günaydınla karşılıklı görüş alışverişleriyle üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapıcağız bundanda kimsenin şüphesi olmasın diyerek cümlelerini tamamladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

anti demokrat

10 Temmuz 2017 Pazartesi 18:06

Medya bizde dini imani reyting dir sadece ispartada degil her sehirde aynidir ama medeni dedigimiz ulkede once devlet sonra devlet sonra devlet daha sonra milletin bekasi gelir mit tirlarini durduranlar gider pkk ya yardim tiri gonderir sadece bize hastir pkk ya soven taban pkk ya yardim tiri gonderen tavan yuru yuru

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR