26 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN’A DESTEK, SENDİKACIYA KINAMA

AK Parti Ekim ayı İl Danışma Meclisinde konuşan Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, eğitim camiasında ki yönetici atamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan bir sendika başkanını üstü kapalı olarak eleştirdiler ve şarlatanlıkla suçladılar. Milletvekili Recep Özel ayrıca Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederek, içme suyu için gereken desteği vereceklerini söyledi.

Isparta

 

AK Parti’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisinin Ekim ayı oturumu gerçekleşti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.Toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Osman Zabun yaptı. Konuşmasında Yeni Türkiye vizyonuna değinen Başkan Zabun; “Bizim davamız ve hedefimiz bu milletin yüzde 100’ünü kucaklamak ve aynı çatı altında toplamak” dedi.

BAŞKA PARTİLER BÖYLEORGANİZASYONLAR YAPAMAZ

AK Parti’nin birlik ve beraberlik partisi olduğunu söyleyen İl Başkanı Osman Zabun; “Bütün açık yüreklilikle söylüyorum bizim dışımız da hiçbir parti böyle heray toplanıp yöneticileri ve üyeleri bir araya getiremez.Çünkü kendilerine güvenemezler, üyelerine hesap vermekten korkarlar. Biz halkın partisi olduğumuz için halka ve üyelerimize açık toplantılar gerçekleştiriyoruz” dedi.

KONGRE SÜRECİNEGİRİYORUZ

Partisinin kongre sürecine gireceğini dile getiren Başkan Zabun; “Huzur ve güven içerisinde sürecimizi tamamlayıp, genel seçimlere hazırlanacağız. İl Başkanı olduğum dönemden itibaren 2 tane seçim geçirdik.Mahalli İdareler seçimlerinde bazı yerlerde başarılı olduk, kimi yerlerde seçimi kaybederek başarısız olduk. Kazanan arkadaşlarımıza rehavete kapılmamaları yönünde uyarılarımız oldu. Kaybeden arkadaşlarımıza da moral verecek açıklamalarımız oldu. Kaybettiğimiz yerlerde ki eksikliklerimizi ve yanlışlarımızı araştırdık ve ortaya çıkardık. Bunun akabinde hemen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandık ve bu seçimden alnımızın akı ile çıktık. Biz bu milletin kutsal davasıyız”

ÖĞRENCİLERİMİZ KİRLİELLERE DÜŞMESİNLER

Son zamanlarda üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorunuyla ilgili olarak da konuşan Başkan Osman Zabun; “Bazı öğrencilerimiz barınma sorunu yaşadı. Ben İl Başkanı olarak partimin gerekli birimyöneticileriyle yaptığım toplantı da bu sorunun çözülmesini istedim. Nedeni de açıkça ortada öğrencilerimiz bazılarının kirli ellerine düşmesinler. Hükümetolarak gereken ne ise onu yapıyoruz. Hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecek”dedi.

KİM DEMİŞ ISPARTA’YA HİZMET GELMİYOR DİYE?

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’dan sonra kürsüye gelen Milletvekili Recep Özel, gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Özel’in açıklamalarından satır başları şu şekilde; “Geçtiğimiz Cuma günü akşamIspartalı işadamları İstanbul’da bir araya geldi. Orada İstanbul’da ve Ankara’da ikamet eden işadamı hemşerilerimizde vardı. Yapılan konuşmalardailimiz ekonomisinden övgü ile bahsedildi. İlimizin çıtasının yükseldiği belirtildi. İhracatı artan 2 şehirden bir tanesinin Isparta olduğu söylendi.Ben zaten bunları biliyordum. Demek ki işadamlarımız da artık bunun bilincine varmış ki bunları dile getirdiler. Gerçekten bu sözleri işadamlarımızınağzından duymak mutluluk verici oluyor. Sırf siyaset olsun muhalefet olsun diye konuşanlar bu sözleri iyi benimsesinler. Bakın işadamlarımız dahi ekonomik gelişmişliği dile getiriyorlar” dedi.

GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜREDERİM,

KENDİSİNE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Konuşmasında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ada değinen AK Parti Milletvekili Recep Özel; “İstanbul’da ki toplantı da Başkan Bey’de ilimizin yaşanabilir iller arasında ilk 5’te olduğunu ve çalışmalar ile gelişmişliği kendisinin de fark ettiğini söyledi. Başkanımızdan da Allah razıolsun. Başkanımızın içme suyu ile ilgili sıkıntısının olduğunu biliyoruz.Devlet Su İşlerinin yapacağı göleti tamamlayıp Belediye’ye devredeceğiz, bu sorunun çözümünde Belediye Başkanına destek olacağız” dedi.

ARAMIZA FİTNESOKMAYIN DEDİ

SENDİKACIYI HEDEFALDI

Konuşmasına sert başlıklarla devam eden Milletvekili Özel;“AK Parti ne Gezi, ne Kobani, nede Uluslar arası sözde güçler yıkamadı. Çok girişimlerde bulundular ama her seferinde olduğu gibi yine başarısız oldular.Bizi sadece fitne yıkabilir. Bizde AK Partililer olarak bu fitneye izin vermeyeceğiz. İçimize sokulmak istenen fitneye engel olalım.  Mağlum önümüzde genel seçim var. İllaki aday adayı ve aday olmak isteyecek olan arkadaşlarımız olacak. Şimdiden onlara dahayırlı olsun diyorum. Ama şunu unutmayın ki AK Parti’de birbirini kötüleyerek siyaset yapılmaz ve biryere gelinmez. Kim Isparta’ya ve partiye daha iyi hizmetverecekse o milletvekili olsun. Son günlerde eğitim camiasında bazıları tarafından şarlatanlık yapılıyor. Birilerine şirin gözükmek için taklaatılıyor. Sosyal medya üzerinden hakaret ediliyor, iftiralar atılıyor, yalanlar söyleniyor. Bu sendikacı aklını başına deşirsin.  Görevini yapsın, milletvekiliyle uğraşmak senin görevin değil” dedi.

Recep Özel’den sonra kürsüye gelen Süreyya Sadi Bilgiç’te isim vermeden eğitim camiasında sert açıklamalarıyla dikkat çeken sendikacıyı eleştirdi ve şarlatanlıkla suçladı. Bilgiç’in açıklaması şu şekilde; “Biz AK Parti hükümetleri olarak zaman zaman darbe girişimleriyle karşı karşıya kaldık.Defalarca bizi yıkmak istediler ama hiçbirinde başarılı olamadılar. Isparta’dabirileri cemiyet ve sendika adı altında şarlatanlık yapıyor. Siyaset üretmeye çalışıyor. Yalan yanlış ifadelerle sosyal medyadan paylaşımda bulunuyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yaleveçli

26 Ekim 2014 Pazar 23:16

Bu sendikacı kimse isim verilsin kimse töhmet altında kalması doğru değil

Ak Partili

26 Ekim 2014 Pazar 09:36

Sayın vekiller, siz kimden çekiniyorsunuz. Bu sendikacının ismini niye açık açık söylemiyorsunuz. Sahi kim bu kişi. Bilen varsa yazsın da bizde bilek.

Akısparta

25 Ekim 2014 Cumartesi 16:30

Göstermelik olarak her ay yapılacağına, eskiden olduğu gibi daha düzenli ve değişik yerlerde yapılsa olmazmı? Üstelik milleti boşuboşuna topluyorlar ve aynı kişiler aynı şeyleri söyleyip dağılıyorlar.İstişarenin şartları bumudur? Zaten akpartiyi yıkacaksa bu samimiyetsizlikler ve doldurdukları ikiyüzlü insanlar yıkacak.Allahtan karşılarında mukalefet yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR