25 Nisan 2024 Perşembe

Günaydın’a açık çek verdi

Milletvekili Bilgiç: Yeni toplu konut için Ankara’da her türlü desteği sağlarız

Isparta

Isparta’ya yeni toplu konut yapılmasını öneren AK Parti Belediye Meclis Üyelerine “önce sizin partiniz engeller” diyerek yanıt veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a cevap gecikmedi. Başkan Günaydın’a bu konuda açık çek veren AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Sadece konut değil tüm projeleri için Ankara’da her türlü desteği sağlarız” dedi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karşılık beklemeden

06 Mayıs 2015 Çarşamba 13:16

Seçim sonra destek değil köstek olunuyor. AKEPE firmasının çekleri karşılıksız çıkıyor her zaman:)

yalvac.li

06 Mayıs 2015 Çarşamba 00:09

AK PARTI VERIR ÖBURLERI ALIR AK PARTI EVET

seferi

05 Mayıs 2015 Salı 22:01

seçimler olmazsa sayın vekillerimizi nasıl görecegiz.4 yılın sonunda 2 ay gelip gidiyorlar.yoksa ankaraya vardıgımızda yüzümüze bile bakılmıyor.seçim olmazsa vaatleri duymuyoruz. iki ay kala 4 yılda yapılmayan 2 ay içinde yapılıyor.nede olsa milletin vekili.2 aylık olsada milletin içine karışıyorlar.daha düne kadar hangi biriniz sanayiye gittiniz esnafın halini hatırını sordunuz verilen oyların hesabını ahirette vereceginizi unu5tmatın sayın vekillerim.

physicist

05 Mayıs 2015 Salı 21:53

Bu Isparta hepimizin. Belediye başkanıyla, millet vekilleri ile hangi partiden olursa olsun , is adamlariyla el ele verip ispartamizi kalkindirmaliyiz. Birbirimize düşmanlık beslememeliyiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR