19 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Isparta kamuoyunda uzun süre tartışmalara neden olan İl Özel İdaresinin Mensucat fabrikası arkasına yapmayı planladığı 5 bin kişilik yurtla ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Isparta

Isparta kamuoyunda uzun süre tartışmalara neden olan İl Özel İdaresinin Mensucat fabrikası arkasına yapmayı planladığı 5 bin kişilik yurtla ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 5 bin kişi kapasiteli yurdun kanunsuz olduğunu yineleyen Günaydın, “Ancak yeni yurt önerileri var. Bunlara açığız. Rektörümüz de yanlış düşünmüyor” dedi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

FIKIR

10 Aralık 2015 Perşembe 22:02

ESNAFLA BERABER MASAYA YATIRIN TICARET ODASIDA ODALAR BIRLIGI HALK BASININ ÖNUNDE BELEDIYE SORUNLU KIŞILERLI OTURULUR KARAR VERILIR ISPARTA BUYÜYO MESELAESKI SANAYI COK GÜZEL KAPELER OLURÖZKAN KAVŞAGI İZMİR BORNOVA ARTIK HERYER YURUYEN MERDİVEN OLMUŞ BUNLARLA MEŞKÜL OLUN

GENÇ SENİRKENTLİ

10 Aralık 2015 Perşembe 13:18

SİZE TEK SORUM VAR DUYUMLARA GÖRE ÖĞRENCİ APARTLARINIZ VARMIŞ HERKES BUNU KONUŞUYOR ACABA BU KONUDA OLUMSUZ DÜŞÜNCENİZ APART SAHİPLERİNİN İŞLERİNİN BALTALANACAĞI KONUSUNDA MI ? DEVLET ÖĞRENCİYE SAHİP ÇIKACAK BUNA KARŞI ÇIKMAYIN VATANİ BİR MESELE BU... VİCDAN MESELESİ..

ıspartalı

10 Aralık 2015 Perşembe 11:49

Bu başkanla bu zihniyetle bir yere varılmaz. Her şeye bir kulp takıyorlar. Bunlar su parasına vergi koymaktan kaldırımın ortasına insanlar yürümesin diye ağaç dikmekten başka birşey yapmazlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR