26 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDINDAN BÜYÜK JEST

MHP'li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın dün 1 Kasım seçimlerinde ilimizi temsilen parlamentoya seçilen Milletvekillerini telefonla arayıp, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiği öğrenildi.

Isparta
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i de arayan Günaydın'ın 'bir araya gelme noktasında' temennide bulunduğu belirtildi. Milletvekili Bilgiç'in de 'Isparta Belediyemize her zaman her plaftormda destek olmaya hazırım. Isparta için geliştirilecek her projeye destek olacağım' diye konuştuğu haber alındı. Bilgiç'in ilk Isparta'ya geldiğinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a nezaket ziyaretinde bulunacağı edinilen bilgiler arasında. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartanın iki siyasetçi değeri

05 Kasım 2015 Perşembe 10:17

Sizlerin boşluğunu doldurmak zor olacaktı, iyiki seçildiniz, hizmete devam etmeniz bizleri memnun etmiştir. Seçilemeyen arkadaşlar da bir sonraki seçime kadar hazırlıklarını desteklerini bekleriz.

ÖNCE HİZMET

05 Kasım 2015 Perşembe 10:09

Her politikacının amacı niyeti topluma hizmet ise, sonuçta her siyasetçi bulunduğu mecrada hizmetine devam etmeli. hizmet etmek isteyen başka partiye geçerse seçmene saygısızlık olur. desteği ve hizmet şansı azalır. hepsi seçilmişken hizmet makamında en verimli şekilde hizmete devam etmelidir. ayrıca hizmet yarışının adı siyaset olmalıdır. gerçek siyasetçileri halk daima takdirle anmaktadır.

O BENİ BİLİR

05 Kasım 2015 Perşembe 00:48

RUHSAR ABLAN SEÇİLMEYİNCE RUHSARIN KOCASIYLA GİRDİĞİN ŞŞLERDE BİTECWK GÜNAYDINLAR

O BENİ BİLİR

05 Kasım 2015 Perşembe 00:45

ABDULLAH GÜL E YALAKALIKLA HAPİSTEN KURTULDUĞUNU ZANNEDENLER SADİ BİLGİÇ E YAKINLAŞMAYLA BİR NAME OLMAYACAĞINI BİLMELİ. NE OLDU RUHSAR ABLAN SEÇİLEMEDİ. MEKANIN AŞAĞI MAHALLE HABRİN OLSUN

Murat karagoz

04 Kasım 2015 Çarşamba 18:01

Sayin baskanim AKP gecis yapin lutfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR