26 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN YERDEN YERE VURDU

GÜNAYDIN YERDEN YERE VURDU

Isparta

“Eski Emniyet Müdürü Gürkan’ı bana operasyon yapsın diyegetirdiler”

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2011 yılında belediye merkezli yapılan operasyonda, dönemin İl Emniyet Müdürü ve FETÖ soruşturması kapsamında bugün tutuklanan Ahmet Zeki Gürkan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Katıldığı Ne Var Ne Yok programında konuşan Başkan Günaydın, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması üzerinden, 2011 yılında Isparta Belediyesi’ne yapılan operasyonu da hatırlatarak, dönemin İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın bizzat kendisine operasyon yapması için getirildiğini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

06 Ağustos 2016 Cumartesi 23:07

O GÜNLERDE VALI OGUZ, REKTÖR IBICICIOGLU VB. ADETA HEP BERABER YUSUF ZIYA GÜNAYDINA MUHALEFET ICERISINDEYDILER! ZIRA BURADAN YORUMLARIMIZLA BIZ YUSUF ZIYA GÜNAYDINLA HAKSIZ YERE UGRASANLARA COK YORUM YAZDIK, ISPARTA HALKIDA SANDIKTA VERDI CEVABI YUSUF ZIYA GÜNAYDINLA UGRASANLARA!

vatandascı

06 Ağustos 2016 Cumartesi 18:03

usulsüz dinleme davaları 2 senedir devam ediyor. danışmanın enver şikayetten vazgeçti, sen belediye baş avukatının usulsüz dinleme sanıkları ( fetö mensubu istihbaratcı polislerin) davalarını 2 senedir takip ettiğini ****et iyi biliyordun? partililerin sana defalarca bunu söyledi.Tarkan haber yapmasa çıkarmayacaktın bile. yaptığın hiçbir açıklama samimi değil,Antalyada kayıtlı şirketlerinden birinden maaş verdiğin avukat kim? hepsi mi tesadüf bunların ? daha dün meral akşeneri övüyordun

Mehmet şahan

06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:35

Operasyonu Kaçakcılık müdürü yapar o nerde öğün sabah ağzından bıçaklanıp bir ekiple Antalya'ya ****ürülür sonra 2 sene yurt dışına gönderilir sonra Isparta'ya gelir intihar eder bunlar önceki delilleri karartır ve bazılarını korurlar telefon dinlemesinde 1 nolu sanırım tapesi neden yok kimin eli kimin cebinde burada katiller var devletimizi bu işi çözer inşaallah.

derinlerden

06 Ağustos 2016 Cumartesi 23:06

umarım devlet bu işi çözer bu iş çözülmeli çünkü ortada intihar denen asla intihar olmıyan ve neden niçinlerle bir cinayet miş gibi görünüyor tam bir feto cinayeti gibi bu şerefsizler den herşey beklenir devletimizin bu işi çözmesi bu davaya bakan hakim ve savcılarda incelenmeli ne oldukları n

Yorum

06 Ağustos 2016 Cumartesi 05:13

Isoarta lı diye yorum yaptığınu sanan zavallı...Esas iddanamedekilere bak diyorsun da...Şddanameyi yazan kim...tek kişilik bilirkişi kim...bunlara göre karar veren hakim kim ...Emniyet müdğrü ..istihbarat müdürü yardımcıkarı kimler..Vee onlar şu anda neredeler...Hakimide öğdürüde savcısıda cezaevindeler cnm cım ..HAAA sahi birde tabiki kamu zararı olmadı raporlarlads ispatlandı ..Birde gazımsız yorumcu bu dosyanın tamamı yargıtayda bozuldu anladın mı.

ispartali

06 Ağustos 2016 Cumartesi 00:36

Önemli olan operasyonu kimin yaptığı değil mahkemede o iddianamede yazılı olanların doğru olup olmadığı. Mahkeme günü hepsi orda yazılı olanları biz yapmadık diyemedi sadece kamu zararı yok diye savunma yaptılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR