28 Mart 2024 Perşembe

GÜNAYDIN ÇOCUKLARIMIZIN BÜYÜK SEVİNCİ !

GÜNAYDIN ÇOCUKLARIMIZIN BÜYÜK SEVİNCİ !

Isparta

Isparta Belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde ’23 Nisan MutluÇocuk Festivali’ düzenlendi. 2 gün sürecek olan festivalin ilk gününde çocuklar gönüllerince eğlendi, eğlenirken öğrendi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Çocuklarımız büyük bir sevinç yaşıyor. Önümüzdeki yıl bu festivalimizi hem gün hem de içerik bakımından zenginleştireceğiz. Çocuklarımız için her şey bu Gökkubbe’nin altında bulunabilecek” dedi.

Isparta Belediyesi Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Isparta Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları unutmadı. Her çocuk 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali’nde doyasıya eğlendi, eğlenirken öğrendi, kişisel gelişimine katkı sunan çok sayıda aktivite ile buluştu.

23 Nisan Mutlu Çocuk Festivalinin açılışı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi. Mutlu Çocuk Festivalinin açılışını Vali Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın çocuklarla birlikte yaptı.

Açılışta konuşan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın “Mutlu Çocuk Festivali şeklinde bir eğlence düzenlendi.Etkinliğimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla birleştirerek çocuklarımızın önemini değerlendirmek istedik. Burada 1-12 yaş arasındaki çocuklarımızın eğlenebileceği ve eğlenirken öğrenebileceği etkinlikler düzenlendi. Çocuklarımıza bu güzel salonda iyi eğlenceler diliyorum.Çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum” dedi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan’ı geleceğin teminatı çocuklara armağan ettiğini hatırlattı. Vali Günaydın, “Bu dünyada tektir. Bu nedenle çocuklarımızın bu mutlu günlerinde onların istekleri ve arzuları doğrultusunda değişik organizasyonlarda bulunuyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra protokol festival alanını gezerek, çocukların bayramını kutladı. Masal kahramanlarının da canlandırıldığı ve pazartesi günü akşam saat 20.00’a kadar sürecek olan festivalde origami atölyesi, kuklatiyatrosu, uzay çadırı, pepe show, sihirbaz, palyaço, balon park, masal parkı,resim sergisi, kum boyama, maskotlar, hamur atölyeleri, şişme oyun alanları,yüz boyama, müzik aktiviteleri yer alıyor.

23 Nisan Mutlu Çocuk Festivalinin açılışının ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ailesi gün boyu Gökkubbe’de çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla uzun uzun sohbet eden ve minik çocuklara oyuncak dağıtan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gün sonunda yaptığı değerlendirmede ise, gelen talepler doğrultusunda festivalin gelecek sene çok daha kapsamlı olarak düzenleneceğini ve festivalin gün sayısının arttırılacağını aktardı. Festivale katılan çocukların büyük bir sevinç yaşadığını anlatan Başkan Günaydın, geleceğimizin çocukların ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

REİS ADAMIN DİBİ

24 Nisan 2017 Pazartesi 15:31

SAYIN BAŞKAN İBB BAŞKANI GİBİ SÜPER FUARLARA İMZA ATIYOR HER GÜN KUTLANMALI ISPARTALI İLE KENETLENMELİ,VE BİRDE KARAAĞAÇ MAHALLESİ YADA DİYEDİN TARAFIDA ŞEHRİN DİĞER YARISI İÇİN FUAR ALANI YAPILMALI DAHA ÇOK FUAR YAPILMALI ISPARTA EKONOMİSİ CANLANMALI

gül

24 Nisan 2017 Pazartesi 11:28

23 nisan gökkubbe organizasyonu tam bir felakketti sürekli kaybolan çocuklar insanlar yığıntı halinde şişme balonların önünde tam bir felaketti lütfen biraz daha özenli organizasyonlar hazırlanırsa seviniriz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR