19 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN'DAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

GÜNAYDIN'DAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 1993 yılında Şırnak Cizre’de şehit düşen Jandarma Er Mehmet Ünal’ın annesi Kezban Ünal’ı evinde ziyaret etti.

Anne Kezban Ünal’ın talebi üzerine şehidimiz adına ITKM köşesinde çeşme yapıldı. Aile Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Sorkuncak Köyünde Isparta Belediyesinin Köy Buluşmaları kapsamında gündeme gelen çeşmenin yapılmasının ardından Anne Kezban Ünal, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etmek ve teşekkür etmek amacıyla randevu talebinde bulundu. Bu durum karşısında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aileyi makamında kabul etmek yerine, ailenin Gülistan Mahallesinde bulunan evine ziyarette bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ziyarette bir süre anne Kezban Ünal ve beraberindekiler ile sohbet etti. Anne Kezban Ünal, “Çok teşekkür ediyorum, ben gitmek istedim ama başkan beni ziyarete geldi” derken, günün anısına küçük bir hediye takdiminde bulundu. Hediyenin üzerinde yazılı “Sade bir teşekkürden daha fazlasını hak ediyorsunuz. Bundan sonra ve sonsuza kadar kalbimizdesiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” notunu okuyan ve duygulanan Başkan Günaydın, şehit annesi Kezban Ünal’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Başkan Günaydın, “Şehrimizin içerisine şehidimiz adına bir çeşme yapıldı. Annemiz belediyemize gelip teşekkür etmek istedi. Belediyemize gelmesinden ziyade biz kendisini ziyarete geldik. Yapılan hayrat hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak troller

09 Şubat 2019 Cumartesi 12:40

Ak troller çıkmış meydana. Bir şehit annesi ziyaretinden bile hoşnut olmamışlar.

canlı şahit

09 Şubat 2019 Cumartesi 10:18

yüzsüz makamına 7 katlı zindan gibi girilmez ki her şeyin yalan

Ali

09 Şubat 2019 Cumartesi 07:54

Reklam yapmayın srçim olmazsa gitmezsiniz.herkes aynı.bütün adaylar. Gittiğin heryerin reklamını yapma.birde git otopatkta reklam yapmasa başımızs yıkılacak kafamıza su damlıyor

Dolmuş

09 Şubat 2019 Cumartesi 02:39

Otibisi bırak başkanım. Dolmuş gelsin artık şu ıspartaya

Otobüsler. Oy magduru oldular

08 Şubat 2019 Cuma 20:31

AGAM BU GELİR DESTEGİ NEDİR KİME VERİYORSUN. KAMU OYUNA AÇIKLAMAK ZORUNDASIN. HALK OTOBÜŞLERİ ZARARMI ETTİRİLIYOR. KİMİN PARASIYLA. KİME GELİR DESTEGİ VERİYORSUN. BATIRIYORSUN ISPARTLININ PARASIYLA BATIRDIM DİYE GELİR DESTEGİMİ VERIYORSUN DOGRUMU ANLAŞILMIS. SEÇİLMEME SIKINTISI NELERE YÖNLENDİRİLIYOR.

Vural

08 Şubat 2019 Cuma 19:45

Milleti özel kalemde çok bekletti ! Şimdi sıra millette . Millette sandıkta bekletecek .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR