20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLLER DİYARINA DANİMARKALI GELİN GETİRDİ

GÜLLER DİYARINA DANİMARKALI GELİN GETİRDİ

Isparta

Isparta’nın futbolda son dönemlerde yetiştirdiği en büyük  yıldızlardan biri olan Beykan Şimşek, Ankara’da aileler arasında düzenlenen nikah  töreninde bir ömür boyu mutluluğa “Evet” dedi.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu an Osmanlıspor’da forma giyen Şimşek, Danimarkalı Sarah Josephine Wilstrup ile hayatını birleştirdi. Ispartalı başarılı Teknik Adam Hakan Şimşek ile eski basketbolcu Beyhan Şimşek’in evladı olan yıldız futbolcuyu bu mutlu gününde akrabaları ve aileleri de yalnız bırakmadı.

Bizlerde genç çifti bir ömür boyu mutluluklar dilerken Şimşek ve Wilstrup ailelerini de kutlarız.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mali

28 Mart 2021 Pazar 15:23

Allah bi yastıkça kocatsında bundan bize ne haberi görende ilk defa yabancı bi gelin geliyor zennedecek

Hakan şimşek

27 Mart 2019 Çarşamba 01:10

Sahte isimlerle yorum yapan karaktersizler okadar adamsanız isminizi yazarsınız benim adım hakan şimşek aileme yapılan saygısızlıgı görmezden gelemem adam olun okadar cesaretiniz varsa arayın beni ben size daha net anlatırım tlf 0-530-4320043

torpil

26 Mart 2019 Salı 14:48

hangi mahallede oturcaklar acaba? benim teyzeoğlumda japonla evli. onuda haber edin lütfen çakma haber. Gitcek İstanbul da yasıcak bide Ispartaya getirmiş olcak bu nasıl iş? bırakın reklamı

saçmahaber

26 Mart 2019 Salı 14:08

çokda önemli biri ya bizene ya

qwerty

26 Mart 2019 Salı 11:31

Ankarada evlenmiş. Ben de Ispartaya gelecek zannedip şaşırmıştım. Diğer şehirlere göre geri kalmış Ispartada bunalıma girer danimarkalı ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR