26 Nisan 2024 Cuma

GÜLİSTAN MAHALLESİNDE DEHŞET VERİCİ OLAY!

GÜLİSTAN MAHALLESİNDE DEHŞET VERİCİ OLAY!

Isparta

ISPARTA'nın Gülistan Mahallesinde dehşet verici bir olay yaşandı.  Edinilen bilgiye göre olay  saat : 22 00 da Mehmet Akif Caddesi Gülistan Pazar yeri önünde meydana geldi.   Yaşlı bir adamı Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından siyah bir pikap otomobilden yola  kenarına attılar .  H.K. isimli vatandaş bulundu.

Bilinci kapalı halde bulunan H.K. isimli vatandaş 112 ekiplerince Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi. görgü tanıklarının ifadesine göre, saat 22.00 sularında Gülistan Pazar yeri önünde siyah bir pikap otomobil seyir halindeyken bir kişiyi araçtan yola attı. Yaralı ve bilinci kapalı olan vatandaşın  Hemen Polis ve 112 ekiplerine haber veren vatandaşlar yaralının çok kan kaybettiğini ifade ettiler.  

Olayın neden ve nasıl gerçekleştiği polis tarafından araştırılıyor.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartans

22 Eylül 2014 Pazartesi 11:37

Küçücük memlekette it-kopuk-dolandırıcı-uyuşturucu satıcısı-sahtekarları barındıran ısparta belediyesi ve ısparta valiliğini kınıyorum...Vatandaşımız daha ne hallere düşecek kim bilir.Bu tarz insanların memlekette barınmalarına iş yapmalarına,dükkan açıp kapatmalarına,vatandaşın ailesi,kanı,namusu üzerinden cebren hile ve tehditle para kazanmalarına göz yumanlar bir gün elbet sapı kendilerine dokununca anlayacaklardır.Memleket teksas olacak yakında.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR