24 Nisan 2024 Çarşamba

Gülen'den Meral Akşener için talimat!

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in son hedefinin ne olduğunu ortaya koydu.

Isparta

Isparta'da FETÖ operasyonunda, aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İbicioğlu ve yardımcılarının da bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından aldığımız bilgilere göre Isparta'da yapılan FETÖ operasyonunda öne çıkan en önemli bilgi: Eski bilgi işlem daire başkanı Halil Karakoç isimli şahsın arabasından çıkan bilgiler.Burada FETÖ lideri Fetullah Gülen'in MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener için "Onu koruyun"talimatı verdiği ortaya çıktı.

İŞTE O BİLGİLER;

Süleyman Demirel Üniversitesi eski bilgi işlem daire başkanı Halil Karakoç üniversiteden topladığı arşivi kaçırırken suçüstü yakalandı.

EL YAZMASI TALİMAT

25 adet dvd, 5 adet flash bellek, 4 adet diz üstü bilgisayar, 116 GSM kartı, 1 adet bilgisayar kasası yakalandı.

Yapılan içerik incelemesinde FETÖ lideri Fethullah Gülen’in el yazması talimatlarına rastlandı.

DVD’lerde çeşitli şantaj görüntüleri, çocuk pornosu, kendi odasına gelenlerin görüntüleri yakalandı.

GÜLEN: AKŞENER'E SAHİP ÇIKIN

Gülen’in ifadeleri şöyle geçiyor: Evinizi, barkınızı satın Bank Asya’yı kurtartın. Meral Akşener’le ilgili sahiplenme mesajlarına rastlanan kayıtlarda. “Meral Akşener’e sahip çıkın. Kendisini koruyun” gibi ifadelerin geçtiği görüldü.

ERDOĞAN'A HAKARET, SEZER'E  ÖVGÜ!

Dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağır hakaretler eden FETÖ lideri Gülen'in verdiği el yazması talimat ne tür ilişkiler içinde olduğunun bir kanıtı.

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e övgü dolu sözlerin yüklendiği talimatlarda kendisine hediye edilen saatten de bahsediliyor.

Bir de üniversitede 12 trilyonluk yolsuzluk operasyonuna dair bilgiler de mevcut. FETÖ üyesi şahsın İsmailğa cemaatine sızıp, sahte kimlikle aralarında yaşadığı ortaya çıktı.(kaynak:haber7)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mahmut USLU

19 Mart 2016 Cumartesi 22:03

Perelel hangi partiye el attı ise parti bitmiştir,kendisini toplayamaz.Chpye el attı,bitti.Mhp ye el attı bitti,Hdpye el attı bitti,adamlar yürüyüş için elaman toplayamıyor.

Mehmet Kaya

19 Mart 2016 Cumartesi 11:44

Kullanılan binlerce baskı ve eziyete rağmen tezek bile atmayan insanlardan terör örgütü olmaz. Kendi duygu ve düşüncelerinizi, neye nasıl şeylere inanıyorsanız öyle haber yapmayınız. Adam gbi doğru dürüst haberler yapınız. Bir yerlerden avantalar koparmak için abartarak ve iftira atarak yazılar yazmayınız. Gün gelir bu insanlarla tekrar oturup kalkmak zorunda kalırsınız.Bu dünyada yaratılan hiçbir mahluk kalıcı değildir.

mehmet kaya

19 Mart 2016 Cumartesi 11:34

Fethullah Gülen'i kendiniz gibi aptal mı sanıyorsunuz. Yıllardır kameralar karşısında vaaz ve sohbet yapan bir insanın onca vaazında sakınca yok iken, öyle palavra emirleri el yazısıyla vermez.Kendinizi gülünç duruma düşürmeyiniz. Güya ensar vakfında çocuk tecavüzü olayı ortaya çıktı, cemaatada atalım gibi densizlik yapıp durma Tarkan.

yasemin

18 Mart 2016 Cuma 22:46

bırakın bu işleri devlet su işleri

ha ha

17 Mart 2016 Perşembe 23:14

korkunun ecele faydası yok.sayın meral Akşener Allahın izniyle iktidara geliyor.Ak partinin kalemleri hep bir ağızdan bahçeli iyi adam demeye başladı.heyhat.milliyetçi türkiye ye topuklu efe yakışır.uydurma haberlerle akşenerin önü kesilmeye çalışılıyor.Akşener geldimi hırsızın,uğursuzun hesabı öteki tarafa kalmadan görülecek

kamyoncu topal riza

21 Mart 2016 Pazartesi 06:29

ecel yakin dostum sana bir tavsiye yatarken ustunu ort olurmu acikta kalmasin biyerin... sonra boyle kotu hayeller ruyalar gorursun

salim ünlü

17 Mart 2016 Perşembe 19:48

Bırakın AKP ağızlarını Akşener başlarına bela olacak bu biliyorlar KARALAMA KAMPANYASI.. gümbür gümbür geliyor..çamur atmayı.herkes akıllı olsun.BAŞBAKAN AKŞENER..

Adalet

17 Mart 2016 Perşembe 19:45

Aksener in goruntuleri cemaatin elindeydi hani. Simdi de ayni cemaat aksener i korumaya mi çalışmış. Tezatliga bakarmisiniz...!

Fatih

17 Mart 2016 Perşembe 18:52

Polis-Savcı dedikodudan başka ortaya suç denilecek bişey koyamadı, demogojik ifadelerle suç varmış algısı oluşturmaya çalışarak sipariş tutuklamalara kamuflaj sağlamaya çalışmaktadır. Cemaatin KPSS ve diğer sınavlarda usulsüzlük yaptığına dair hiçbir delil olmamasına rağmen hırsızların iftiralarına çok inanıyorsunuz.Şuanda AKP heryerde keyfince kadrolaşırken gözleriniz çokmu kör göremiyorsunuz? Evet sizler sıfırlamalarıda göremediniz.PKKlıları salanlarıda, Valilere operasyon yapmayın diyenleride

klm

17 Mart 2016 Perşembe 22:09

aynı senin savunduğun paralelcilerin ergenekonda yaptıkları gibi işte.aynı paralelin kadrolaşması gibi işte..nasıl iyi oluyo mu? böyle iyi mi?kpss çok önemli değil paralel için mülakatlarda yedikleri naneler önemli..noldu tayyip kaçacak diyordu paralel aralık operasyonları yapılırken.kimin kaçtığını gördün mü? ya paralel sahtekarının hristiyan ve yahudileri cennete ****sından bahsetmeye gerek bile yok..itikatsız paralelciler. ee etme bulma dünyası..

KPSS 2012

17 Mart 2016 Perşembe 18:00

ÜÇ TANE ÜNİVERSİTE BİTİRİP KPSS DEN 75 ALIP MEMUR OLAMADIYSAM 58 PUANLA FETO CU MEMUR OLUYORSA BUGÜNKÜ OLAN OLAYLAR BUNLARIN VE BÜTÜN TÜRKİYEDEKİ MASUM İNSANLARIN VEBALİDİR..VE KUL HAKKI BÖYLE BİRŞEY DEMEKKİ..AHİRETE BİLE KALMIYOR..YİNEDE ALLAH DEVLETİMİZİ KORUSUN BU ZALİMLERDEN..

Kürşat

17 Mart 2016 Perşembe 17:56

Ali sen fetonun uşağı falan mısın yazdıklarınla kimi korkutmaya çalışıyorsun . Seni biz yakalarsak bak o zaman haline.

MALUM

17 Mart 2016 Perşembe 17:54

GÖZALTIN DA OLAN BİRİSİNİN DÜKKANIN DAN TRAFİK SİGORTASI YAPTIRDIM.BU HABERLERİ DUYUNCA BİN PİŞMAN OLDUM..ZATEN GÜLER YÜZLÜ BİR ESNAF ANLAYIŞI YOK..

şener akvaybe

17 Mart 2016 Perşembe 17:51

YAA NASIL BİR CEMAATMİŞ BU FETO DENİLEN ÖRGÜT....HER BOO..K VAR..ÜÇ GÜNDÜR YORUM YAPANLAR NERDESİNİZ..BU İNSANLARIN ŞUÇU YOK DİYENLER NEREDE HAAAA..

Ali

17 Mart 2016 Perşembe 17:37

Polis-Savcı tutuklamayı gerektirecek hiçbir suç ve delil bulamadıkları için piyasaya muğlak ifadelerle bişeyler üfleyerek yırtınıp duruyorlar. Suç yok ama milleti kandırması kolay, MHP'yide arkamıza alalım telaşı var. Arkadaş Gülen'in kitapları, CD ve kasetleri yasak değil, bendede var. Herhafta TC sitelerinde sohbetleri aleni yayınlanıyor. BEYLER GÜLEN'LE DÜNYA GÖRÜŞÜYOR. POLİS VE SAVCI SUÇ UYDURMA-İFTİRA ATMA SUÇU İŞLEMEKTEDİR. Hesap günü çok çabuk gelir, diğerleri kaçar siz kalırsınız ortada

türkoğlu

20 Mart 2016 Pazar 18:15

eh işte devran döndü hesap geldi önüne bir zamanlar iktidarın desteği ile devlet kadrolarına sızıp ülkeyi ele geçirmeye çalıştlarr tayyiple aralarındaki mesele muallakta hala millet bilmiyor var aralarında bir mesele bu adam din adamıysa şaşarım ki hangi evliya dini temsil ederken devlete el atmış hangi evliya milletten para söğüşleyip şirketler kurmuş hangi evliya bir hristiyan ülkesinden hristiyanlarla bir olup yediği yere ihanet etmiş

Tarık

18 Mart 2016 Cuma 23:46

Ali senin abi dediklerinde bunlar kaçacak yer arayacaklar, gidecek ülke arayacaklar..... şimdi neredeler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR