18 Nisan 2024 Perşembe

GÜLEDA CANKEL MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

GÜLEDA CANKEL MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Isparta

Isparta'da, eski sevgilisi tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Muğla'ya getirildi. Güleda Cankel'in cenazesi, helallik alınması için Menteşe ilçesinin Ortaköy Mahallesi'ndeki evinin önüne götürüldü. Anne Vefaret Cankey, kızının tabutunun yanındaki sandalyeye oturtuldu. Bu sırada anne Cankel'in, "Kızımı nereye gönderiyorsunuz? Gelinlikle kapımızdan gidecektin. Gülüm benim, gülüm benim. Yakışmadı çocuğuma. Annenin sesini duyuyor musun?" sözleri yürek dağladı.

Helallik alınmasının ardından Güleda Cankel'in tabutu, cenaze namazı için Ortaköy Camisi'ne getirildi. Güleda Cankel'in en sevdiği elbisenin tabutunun üzerine konulduğu görüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine; babası Mustafa Cankel, annesi Vefaret Cankel, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, Kavaklıdere Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Demir, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi Güleda Cankel'in cenazesi ikindide menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın'ın kıldırdığı namazın ardından Ortaköy mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Güleda Cankel'in, ölmeden 3 gün önce sosyal medyada 'Sever mi her kalp katilini' paylaşımında bulunması dikkati çekti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YABANCI

20 Kasım 2019 Çarşamba 22:09

2 yaşından başlayıp silah oyunları oynatan, kılıç oyunları ile öldürmeyi öğreten, 10 yaşında internet kafelerde savaş oyunları ile büyüyen, 15 yaşlarında ailecek kurtlar vadisi ve benzeri filimlerle gençlere polat alemdarı rol modeli olarak gösteren bu toplumun hiç mi suçu yok bu cinayetlerde. Birgün olsun çocuklarımıza canlıları, insanları sevmeyi, şefkati, merhameti, acıma duygusunu, başkalarının can ve mal güvenliğine dokunmanın çok kötü birşey olduğunu öğrettikmi ki üzülüyoruz şimdi....

Doktor

20 Kasım 2019 Çarşamba 13:51

Sebep olan işlemiş gibidir kaidesince, bu genç yavrularımıza para için, nikahsız erkek kız bir arada apart veya evde kalmasına sebebiyet veren insanlar, göz göre göre bu ahlakın tahribine sebep olmakla, ahirette cezasını çekerler inşaallah. Paralarının bereketinide bulamayacaklar. Bir kız ve erkek nikahsız aynı evde nasıl kalmasına vicdanınız rahat edip, o parayı da alıp kendi ve çocuklarınızın boğazınızdan lokma olarak geçiriyorsunuz. Bir sene beraber kalıyorlar, anlaşamadık ayrılıyorlar.

Mühendis

20 Kasım 2019 Çarşamba 08:36

Bence artık Amerika gibi ya da şeriattaki gibi kısas ya da idam cezası gelmesi lazım. Nasıl bir cana kıyabiliyorlar anlamış değilim. Şeref meselesi yaptıysan zaten kız ayrılmış senden daha ne bu kadar mı şerefin ayrılmış birisine ısrar ediyorsun? Ne oldu koca bir HİÇ...

Okur-Yazar

19 Kasım 2019 Salı 23:47

Aramızda dolaşan, normal gibi görünen bir bir yığın ruh hastası, piskopat var. Filmler, diziler, s**** alemler, sosyal medya platformları insanları normal olmayan bir algı dünyasına sürüklüyor. Hayal aleminde yaşadığını bile fark edemiyor bu gidişata kendini kaptıranlar. Öldürmeyi, intiharı, zarar vermeyi sanki bir oyun oynarmış gibi sıradan görmeye başlıyor. Bir cana kıydı. Kendi hayatını da mahvetti. Eline koca bir hiç geçti.

Avukat

19 Kasım 2019 Salı 21:02

Düpedüz tasarlayarak insan öldürme... zanlı muğladan hususi geliyor, aparta giriyor iddiaya göre önce boğmaya çalışıyor sonra bıçaklıyor.. HİÇ ERTELEMEDEN TEZ VAKİTTE DAVASI AÇILIP İLK CELSEDE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİLMELİ Kİ TÜM ŞEREFSİZLERE, KANSIZLARA, VİCDANSIZLARA İBRET OLSUN... ARTIK YETER!!!

VATANDAŞIN BİRİ

19 Kasım 2019 Salı 19:49

allah belanızı versin bu güzel çocuklara kıyanlar ne diyeyimki....şerefsizler canını sizmi verdiniz sevgilyseniz bitmiş yazık degilmi onunda bi annesi babası var yarabbim kimseye evlat acısı verme....offf yaaa offffff

Sert

19 Kasım 2019 Salı 19:28

Allah rahmet eylesin evladımıza. Öldüren kanıbozuk erkeksen kendini as şerefsiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR