28 Mart 2024 Perşembe

GÜLEDA'NIN CANINA KIYAN O CANİ TUTUKLANDI

GÜLEDA'NIN CANINA KIYAN O CANİ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i öldüren Zafer Pehlivan (19), polis merkezindeki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Pehlivan, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak, Isparta Cezaevi'ne gönderildi.

'KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN DİYORUM'

Olayın yaşandığı Fatih Mahallesi'nin muhtarı Osman Başpınar, "Emniyetten de edindiğimiz bilgilere göre geçmişte bir arkadaşlık varmış. Bir gün tartışıyorlar. Polisler geliyor. Şikayet olmadığı için salınıyor. Tartışma sonucu böyle talihsiz bir olay oluyor. Böyle bir olayın mahallemizde yaşanmasını kimse istemez. Kadına şiddet, zaten böyle bir kelimeyi kullanmak bile istemiyorum. Kadın annedir, kadın eştir, kadına kalkan eller kırılsın diyorum. Şiddetle kınıyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

utanıyoruz

20 Kasım 2019 Çarşamba 10:28

apartlar denetlenmedikçe, eğitim ve öğretim sistemi ele alınmadıkça, sosyal medya çılgınlığının önüne geçilmedikçe, alkol vb tüketimi frenlenmedikçe, aileler bilinçlenmedikçe, ahlaki değerler korunmadıkça daha nice canlar yanacak Allah bilir, gücenmeyin ama muhtarından apart sahiplerine, ailelerden ıspartalılara kadarherkes kusurlu, memleket ahıra döndü herkes cebindeki paraya bakar oldu, kimse taşkınlık çıkarana ses çıkaramaz oldu, yarın sizlerinde çoluğu çocuğu genç olacak, edep ya hu!

süleyman adıgüzel

19 Kasım 2019 Salı 19:58

neolacak üç gün sonra çıkar....

Hayri

19 Kasım 2019 Salı 18:56

Ömür boyu hapis verilmeli bu caniye af yok!!!

Kaan

19 Kasım 2019 Salı 18:32

Allah belanı versin. Adammısın sen bıçakla bir kızı öldürüyorsun şerefsiz haysiyetsiz Zafer pehlivan. Umarım içeride anıra anıra günlerin geçer. Her gün acıyla uyanırsın.

Spartaa

19 Kasım 2019 Salı 17:55

Kızımızın toprağı kurumadan, katil p.z.even.kin ölüm haberini alırız inşallah

Arıza

19 Kasım 2019 Salı 16:55

Icerideki Babalar, bitirme sırası sizde!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR